Τότεναμ: Ελπίδες ανανέωσης με τρεις λόγω Μουρίνιο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τότεναμ: Ελπίδες ανανέωσης με τρεις λόγω Μουρίνιο

bet365

Ίσως και να μην φύγουν από το Λονδίνο Έρικσεν, Βερτόνγκεν και Αλντερβάιρελντ με τον Μουρίνιο να ανατρέπει την κατάσταση όσον αφορά στο μέλλον τους.

Δεν είναι μόνο η κουβέντα στον Ντέλε Άλι. Ο Μουρίνιο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και να ανατρέχει την κατάσταση όσον αφορά στους Έρικσεν, Βερτόνγκεν και Αλντερβάιρελντ.

Όπως υποστηρίζει η «Mirror» ο Πορτογάλος ίσως ανατρέχει την κατάσταση όσον αφορά στους τρεις σχετικά με το μέλλον τους στο Λονδίνο.

Το συμβόλαιό τους εκπνέει το καλοκαίρι και στην περίπτωση που έμενε ο Ποτσετίνο, εκείνοι θα περνούσαν την πόρτα της εξόδου. Η παρουσία του «Special One» όμως αλλάζει τα δεδομένα. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED