Μουρίνιο: Με διπλάσιο μισθό σε σχέση με τον Ποτσετίνο!

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: Με διπλάσιο μισθό σε σχέση με τον Ποτσετίνο!

bet365

Δεδομένα, δεν είναι... τυχαίος. Είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο και πέρα από την δική του διαλλακτικότητα, έπρεπε να δει και την ανάλογη διάθεση από την ομάδα. Έτσι, αναλαμβάνει την Τότεναμ με μισθό διπλάσιο από εκείνον που λάμβανε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Πορτογάλος προπονητής, είχε τις επαφές με τους διοικούντες τα «σπιρούνια» και ενημερωνόταν και από τον ατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι. Ο τελευταίος ήταν εκείνος που διαπραγματεύτηκε με τον σύλλογο του Λονδίνου κι όχι ο Ζόρζε Μέντες.

Ούτως ή άλλως το κασέ του «Μου» είναι αρκετά υψηλό, όμως, η Τότεναμ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια κατάσταση που πρόσφερε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2023 στον νέο της προπονητή τιμώντας την ιστορία του στο χώρο της προπονητικής και τις μεγάλες επιτυχίες του.

Έτσι, του δίνει κανονικά μισθό 15 εκατομμυρίων λιρών, που είναι ποσό διπλάσιο από εκείνο που είχε λαμβάνειν ο Αργεντινός προκάτοχος της θέσης στον πάγκο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED