Άρσεναλ - Γουλβς 1-1: «Κανονιέρηδες» σε κρίση

Gazzetta team
Άρσεναλ - Γουλβς 1-1: «Κανονιέρηδες» σε κρίση

bet365

Δεν σταματά να χάνει βαθμούς η Άρσεναλ, η οποία έμεινε ισόπαλη στο Emirates κόντρα στην Γουλβς με 1-1, σε ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να ηττηθεί, παρατείνοντας έτσι την αγωνιστική της κρίση.

Αρνητισμός, γκρίνια και διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα έφεραν την Άρσεναλ να παίζει για ένα μίνι restart απέναντι στην Γουλβς. Παρ’ όλα αυτά, στη σκιά της κόντρας του Γκράνιτ Τζάκα με τους οπαδούς της ομάδας και χωρίς ο Ελβετός αρχηγός να αγωνιστεί, οι «κανονιέρηδες» στραβοπάτησαν απέναντι στους «λύκους» του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, μένοντας στο 1-1 στο Emirates για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Η Άρσεναλ ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 21’, δημιουργώντας θετικούς οιωνούς για την επιστροφή στις νίκες. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, στο πρώτο του ματς φέτος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, εκτέλεσε τον Πατρίσιο μετά από ασίστ του Λακαζέτ και έφτασε τα 50 γκολ πρωταθλήματος με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», όντας στην έκτη θέση των παικτών που το κατάφεραν σε λιγότερα ματς στην ιστορία του συλλόγου.

Παρά τη θετική εκκίνηση, το σύνολο του Έμερι δεν επέβαλλε το ρυθμό του στη συνέχεια, η Γουλβς κατάφερε να επιτεθεί με μεγαλύτερη συνέπεια, είχε διπλάσιες τελικές στο στόχο (8-4) και συνολικές προσπάθειες 25-10 (!) αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει τις απειλές της σε γκολ. Έπρεπε να περιμένει μέχρι το 79’, για να έρθει ο συνήθης ύποπτος, Ραούλ Χιμένεθ και να πετύχει την ισοφάριση, δίνοντας στην ομάδα του το ελάχιστο από όσα δικαιούνταν με βάση την εικόνα της στο ματς.

Έτσι, η Άρσεναλ συνέχισε να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, έμεινε στη μία νίκη απολογισμό στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος και έδωσε την ευκαιρία στην Τσέλσι να ξεφύγει στο +6 και να ανοίξει το χάσμα από την 4η θέση. Από την πλευρά τους οι «λύκοι» με τον βαθμό που κέρδισαν έπιασαν την Γιουνάιτεντ ξανά στην 10η θέση και τους 13 βαθμούς, ενώ παρέμειναν αήττητοι για έκτο διαδοχικό παιχνίδι.

Άρσεναλ (Έμερι): Λένο, Τίρνεϊ (87’ Κολάσινατς), Παπασταθόπουλος, Τσέιμπερς, Νταβίντ Λουίζ, Θεμπάγιος, Οζίλ, Τορέιρα (73’ Σακά), Γκεντουζί, Λακαζέτ (60’ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ.

Γουλβς (Σάντο): Πατρίσιο, Κόουντι, Σαίς, Ντεντονκέρ, Ντόχερτι (71’ Βιναγκρέ), Νέβες, Τζόνι, Μουτίνιο, Χιμένες, Ζότα (90+1’ Νέτο), Τραορέ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα