Ο Σερ Αλεξ, ένα Rolex και ένα... στημένο ( ; )

Ο Σερ Αλεξ, ένα Rolex και ένα... στημένο ( ; )

Gazzetta team
Ο Σερ Αλεξ, ένα Rolex και ένα... στημένο ( ; )

bet365

Ιταλός μάνατζερ φέρεται να είπε ότι ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον πήρε δώρο ένα Rolex για να επηρεάσει ένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους, όπως και λεφτά για διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις.

Στην Αγγλία γίνεται μια δίκη στην οποία ένας εκ των κατηγορούμενων είναι ο Τζουζέπε "Πίνο" Παλιάρα, Ιταλός μάνατζερ. Μία από τις μάρτυρες κατηγορίες για τον συγκεκριμένο, είναι η Αγγλίδα δημοσιογράφος Κλερ Νιούελ, η οποία του είχε συστηθεί σαν επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να επενδύσει στο ποδόσφαιρο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν από κοντά, τα είπαν και τώρα στο δικαστήριο η δημοσιογράφος κατέθεσε όσα φέρεται να της είχε πει ο Παλιάρα. «Προς το τέλος της συνάντησης, ο Παλιάρα είπε διάφορα για τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ενδεχομένως για να εντυπωσιάσει ή επειδή ήταν αλήθεια».

Τι ήταν αυτά που είπε ο Ιταλός μάνατζερ; Οτι πριν από ένα ματς της Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους για το Champions League, ζήτησε από τον Φέργκιουσον να επηρεάσει την εξέλιξη του ματς. Αυτός το δέχθηκε και ο Παλιάρα για να τον ευχαριστήσει του έκανε δώρο ένα χρυσό Rolex. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να είπε ο μάνατζερ στη δημοσιογράφο, ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιρνε λεφτά από τον Παλιάρα για διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ο Τζουζέπε "Πίνο" Παλιάρα έκανε δουλειές και με τον Αντόνιο Κόντε όταν αυτός ήταν στην Τσέλσι, με τον Ιταλό προπονητή να παρουσιάζεται κι αυτός -από τον συγκεκριμένο μάνατζερ σε off the record συζητήσεις με τη δημοσιογράφο- ως ένας που έπαιρνε λεφτά για μεταγραφικά θέματα.

«Πρέπει να έχεις ένα λογαριασμό σε offshore και η δουλειά γίνεται. Ο Αντόνιο Κόντε, για παράδειγμα, όταν ήταν στην Τσέλσι, επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε: "Θέλω αυτόν τον παίκτη Πίνο, υπάρχει λίγος καφές για μένα;". Η απάντηση ήταν "ναι, φυσικά και υπάρχει και τώρα διαπραγματεύομαι κι εγώ για έναν καφέ"», ειπώθηκε στο δικαστήριο, όπως αναφέρει η Sun.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα