ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γκουαρδιόλα: «Εγώ πάντα ήμουν υπέρ του VAR»!

Γκουαρδιόλα: «Εγώ πάντα ήμουν υπέρ του VAR»!

Γκουαρδιόλα: «Εγώ πάντα ήμουν υπέρ του VAR»!

Το Σάββατο έχουμε ξανά Σίτι-Τότεναμ και παρά τη στεναχώρια που του έδωσε η τεχνολογία, ο Πεπ παρέμεινε πιστός στην άποψή του υπέρ των αποφάσεων του ριπλέι, δηλώνοντας και υπερήφανος για τους παίκτες του.

Το βίντεο τον υποχρέωσε σε μία από τις μεγαλύτερες εναλλαγές συναισθημάτων που έχει βιώσει ποτέ στη δουλειά των πάγκων. Και δεν του έφτανε αυτό και μαζί και ο αποκλεισμός, έχει ξανά να αντιμετωπίσει την Τότεναμ το Σάββατο (14:30). Επόμενο ήταν όλη η συνέντευξη τύπου να κινήθηκε γύρω από τα γεγονότα και τα συναισθήματα της επικής ματσάρας της προηγούμενης Τετάρτης, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να παίρνει ξεκάθαρα θέση υπέρ της τεχνολογίας κι ας τον πλήγωσε ανεπανόρθωτα στο 90'+4'.

«Εγώ ανέκαθεν ήμουν υπέρ του VAR. Σίγουρα είναι περίεργες οι στιγμές όταν περιμένεις να αναλύσει τη φάση και δεν ξέρεις αν πρέπει να χαρείς ή όχι. Εγώ όμως εξακολουθώ να το στηρίζω, είτε αυτό βοηθάει την ομάδα μου, είτε όχι. Αλλοι είναι που δεν το ήθελαν και τώρα το στηρίζουν», είπε, πετώντας και την μπηχτή του.

Οσον αφορά τη δική του αντίδραση στο φινάλε με τον πανηγυρισμό και τη στεναχώρια, απάντησε με ειλικρίνεια: «Εννοείται ότι πονάει. Ηταν πολύ σκληρό, αλλά είναι αυτό που είναι και δεν αλλάζει. Πρέπει εγώ και η ομάδα να πορευτεί με αυτό και να πάρουμε όλοι ένα καλό μάθημα για το μέλλον. Να μην το ξεχάσουμε αυτό που μας συνέβη. Θέλω να πω πάντως ότι είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου».