Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Gazzetta team
Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

bet365

Το γκολ του Μαχρέζ έκανε τη διαφορά στο «Vitality», η Σίτι επικράτησε 1-0 της Μπόρνμουθ και βρέθηκε στο +2 από τη Λίβερπουλ με ματς περισσότερο.

Χρυσή αλλαγή αποδείχθηκε ο Μαχρέζ για τη Σίτι, αφού το γκολ του ήταν αρκετό για να δώσει στους «Πολίτες» μεγάλο διπλό στο Vitality. Η Μάντσεστερ επικράτησε 1-0 της Μπόρνμουθ και με ματς περισσότερο βρέθηκε στο +2 από τη Λίβερπουλ. Ανησυχία για τον νέο τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Κακή η Σίτι στο α' μέρος, δεν είχε ρυθμό, αλλά και τον τρόπο να φανεί απειλητική για την αντίπαλό της. Σε δυο περιπτώσεις Σίλβα και Αγουέρο βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε έβαλε στο ματς τον Μαχρέζ και ο Αλγερινός έκανε τη διαφορά. Στο 55' ο Σίλβα μοίρασε ιδανικά (έφτασε τις 80 ασίστ στην Premier League) στον Μαχρέζ, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν τρεις φορές το γκολ, αλλά Σίλβα και Μαχρέζ νικήθηκαν από τον Μπόρουτς, ενώ στο 81' η προσπάθεια του Αγουέρο σταμάτησε στο δοκάρι.

Μπόρνμουθ: Μπόρουτς, Ντάνιελς, Κλάιν, Σμιθ, Ακε, Μέφαμ, Σίμπσον (83' Ιμπε), Σούρμαν, Φρέιζερ, Μπρουκς (Μουσέτ), Κινγκ

Μαν. Σίτι: Μοράες, Οταμέντι, Γουόκερ, Στόουνς (48' Κομπανί), Σίλβα, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε (45' Μαχρέζ), Ζιντσένκο, Μπ. Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο (90' Ζεσούς)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα