Κάρντιφ - Τότεναμ 0-3

Gazzetta team
Κάρντιφ - Τότεναμ 0-3

bet365

Η Τότεναμ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην Ουαλία και επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί της Κάρντιφ.

Η Τότεναμ φρόντισε να κάνει καλή Πρωτοχρονιά και να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Τα σπιρούνια τελείωσαν τα πάντα από το πρώτο μέρος στο Κάρντιφ και έφτασαν άνετα στη νίκη με 3-0, που τους έφερε ξανά στη δεύτερη θέση πριν το μεγάλο ματς της Λίβερπουλ με την Σίτι.

Το 2019 ξεκίνησε ιδανικά για την Τότεναμ, καθώς μόλις στο 3’ ο Κέιν εκμεταλλεύτηκε τον ερασιτεχνικό τρόπο, με τον οποίο αμύνθηκε η Κάρντιφ, κέρδισε τις κόντρες και από κοντά έκανε το 0-1. Με αυτό το γκολ, μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε στην καριέρα του στην Premier League!

Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη για τους φιλοξενούμενους, που είχαν τον έλεγχο και στο 12’ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με υπέροχο τελείωμα του Έρικσεν από το ύψος της περιοχής για το 0-2. Όποια όρεξη είχαν δείξει για ισοφάριση οι Ουαλοί έσβησε εκείνο το λεπτό και έγινε εμφανές ότι τα πάντα έχουν τελειώσει. Ειδικά από τη στιγμή που ο Σον έκανε και το 0-3 στο 26’. Οι παίκτες του Ποκετίνο κατέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Η είσοδος του Χόιλετ με το ξεκίνημα της επανάληψης έδωσε λίγη ζωή στην επίθεση της Κάρντιφ, αλλά μέχρι εκεί. Οι καλύτερες ευκαιρίες στην επανάληψη χάθηκαν και πάλι για την Τότεναμ, που θα είχε πετύχει περισσότερα γκολ αν δεν υπήρχε ο Έθριτζ στην αντίπαλη εστία, Ο τερματοφύλακας της Κάρντιφ έκανε μεγάλες αποκρούσεις και κράτησε το σκορ στο 0-3 μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να απογοητεύουν.

Κάρντιφ (Νιλ Γουόρνοκ): Έθριτζ, Εκουέλε Μάνγκα, Μόρισον, Μπάμπα, Κάνιγχαμ, Άρτερ, Γκούναρσον, Καμαράσα (59’ Ραλς), Μέρφι (46’ Χόιλετ), Ριντ (72’ Μέντεζ-Λάινγκ), Πάτερσον

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Άλντερβαϊρελντ, Ρόουζ, Γουίνκς, Σισοκό, Έρικσεν, Άλι (86’ Γιορέντε), Σον (76’ Σκιπ), Κέιν

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα