Ξεσαλώνει σε κάθε δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ!

Ξεσαλώνει σε κάθε δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ξεσαλώνει σε κάθε δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ!

bet365

Πρώτα φροντίζει να μάθει όλα τα δεδομένα της αναμέτρησης, να μπει για τα καλά στο κλίμα και εν συνεχεία, στο δεύτερο 45λεπτο, διαλύει κάθε αντίπαλο! Η Άρσεναλ, στο σερί των 11 νικών σε όλες τις διοργανώσεις κάνει... πάρτι σε κάθε δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας 23 φορές!

Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «κανονιέρηδες» πέρασαν και από τη Λισαβόνα στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League χάρη στο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 απέναντι στον πορτογαλικό σύλλογο, δίνοντας συνέχεια στο σερί του λονδρέζικου κλαμπ.

Τα πλάνα του Ουνάι Έμερι αρχίζουν ν' αποδίδουν, η ομάδα του βρίσκει ρυθμό, πατάει γκάζι και... το σανιδώνει κυρίως σε κάθε δεύτερο 45λεπτο από αυτά τα 11 διαδοχικά νικηφόρα ματς.

Για την ακρίβεια, ενώ έχει σκοράρει μόλις 8 φορές και έχει δεχθεί 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο αυτών των παιχνιδιών, έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 23 φορές σε κάθε δεύτερο μέρος, με τη δική της εστία να έχει παραβιαστεί μόλις 5!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα