Στόουκ - Τότεναμ 1-2

Gazzetta team
Στόουκ - Τότεναμ 1-2

bet365

H Tότεναμ τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Στόουκ, ωστόσο με κορυφαίο τον Ερικσεν επικράτησε 2-1 εκτός έδρας, σφραγίζοντας ουσιαστικά το σεντόνι. Διπλό Ευρώπης η Μπέρνλι, σώθηκε η Νιούκαστλ!

Η Τότεναμ σφράγισε το εισιτήριο για την τετράδα, αφού πέρασε νικηφόρα και από το Μπριτάνια. Οι Σπερς επικράτησαν 2-1 της Στόουκ, βρέθηκαν στο +11 από την Τσέλσι, ενώ παράλληλα βύθισαν τους γηπεδούχους (στο -5 από την παραμονή). Ο Κέιν στην επιστροφή του στο βασικό σχήμα ήταν καλός, ωστόσο ο Ερικσεν ήταν αυτός που οδήγησε τους Λονδρέζους στη μεγάλη νίκη. Στο 52' ο Δανός άνοιξε το σκορ, ωστόσο η Στόουκ αντέδρασε άμεσα. Ο Γιορίς έδιωξε τη μπάλα, ο Ντιουφ τη δέχθηκε στο πρόσωπο, δεν έπεσε και με πλασέ πέτυχε το 1-1. Τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων ήταν πολλά και στο 63' ο Εικσεν διαμόρφωσε το 2-1. Η Στόουκ το πάλεψε, ωστόσο στο 80' η φαουλάρα του Σακίρι βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 84' ο Ντιουφ έκανε τραγικό τελείωμα σε αντεπίθεση!

Η Νιούκαστλ κόβει την Ευρώπη από τη Λέστερ
Με δύο όμορφα γκολ και ειδικά το δεύτερο να είναι υπέροχο, η Νιούκαστλ έκανε την έκπληξη, πέρασε με 1-2 από τη Λέστερ και την άφησε στο -6 από την 7η θέση που λογικά δίνει εισιτήριο για το Europa League. Αρχικά ο Σέλβι (18’) με σουτ και έπειτα (75’) ο Αγιόθε που κρέμασε με σούπερ λόμπα τον Σμάιχελ, ο οποίος βρισκόταν εκτός εστίας χάρισαν το τρίποντο στους φιλοξενούμενους. Ο Βάρντι μείωσε (83’), αλλά ήταν αργά για τις Αλεπούδες.

Ούτε τώρα η Μπρομ
Ο υποβιβασμός της Γουέστ Μπρομ θεωρείται σίγουρος και απομένει η μαθηματική επιβεβαίωση. Μετά το εντός 1-1 με τη Σουόνσι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να συμβεί αυτό, καθώς τώρα απέχει 11 βαθμούς από τη σωτηρία που δεν θα έρθει ποτέ. Ο Ροδρίγκες της έδωσε προβάδισμα (54’), αλλά ο Αμπρααμ (75’) ισοφάρισε για τους Κύκνους που με τη σειρά τους μαζεύουν πόντους για να γλιτώσουν. Η Μπρομ δεν έχει νίκη για εννέα σερί αγωνιστικές.

Τρελή ανατροπή Ευρώπης η Μπέρνλι
Η Μπέρνλι σκόραρε δύο φορές σε τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος και νίκησε με ανατροπή την Γουότφορντ (1-2) φτάνοντας τις 4 σερί νίκες στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά από το 1968. Ο Ρομπέρτο Περέιρα έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 61', όμως στο 70' στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Σαμ Βόουκς ισοφάρισε για την ομάδα του Ντάιτς και στο 73' ο Τζακ Κορκ με κεφαλιά νίκησε τον Ορέστη Καρνέζη και χάρισε τη νίκη στην Μπέρνλι, η οποία είναι πλέον στο +6 από την Λέστερ στην 7η θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Δεν... χάρηκε με το βαθμό
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Μπράιτον και Χάντερσφιλντ στο ντέρμπι νεοφώτιστων, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη (με δυο ματς περισσότερα). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του γκολκίπερ Λεσλ στο 29', ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Μουνιέ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Πρέπερ στο 74' άφησε τη Μπράιτον με δέκα παίκτες, ωστόσο άντεξε την πίεση και κράτησε το βαθμό.

Ματσάρα στο Vitality, εξαιρετικός ο «Μίλι»!
Μπόρνμουθ και Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους Λονδρέζους να χάνουν την ευκαιρία για ένα μεγάλο τρίποντο παραμονής. Ο Μιλιβόγιεβιτς έκανε ματσάρα, αλλά δεν ήταν αρκετό να δώσει τους πολύτιμους βαθμούς. Η φαουλάρα του Σέρβου στο 47΄έδωσε στην Πάλας την ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά ο Μουσέτ στο 65' έφερε το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ζαχά στο 75', αλλά ο Κινγκ στο 89' διαμόρφωσε το 2-2. Ετσι, η Πάλας είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με δυο ματς παραπάνω από τη Σαουθάμπτον!

Сток Сити - Тоттенхэм. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 33 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα