Κλοπ: Ξεκίνησε με πάντελ τις διακοπές του στη Μαγιόρκα και μίλησε για το μέλλον του

Κλοπ: Ξεκίνησε με πάντελ τις διακοπές του στη Μαγιόρκα και μίλησε για το μέλλον του

Newsroom
klopp_holidays

bet365

Λίγες μέρες μετά το «αντίο» του στη Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη βάλει μπρος το πλάνο του και απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μαγιόρκα.

Είπε πως «έχει ξεμείνει από ενέργεια» και έχει βαλθεί να την ανακτήσει. Λίγες μέρες μετά το συγκινητικό του «αντίο» στη Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του. Ο Γερμανός κόουτς βρίσκεται στη Μαγιόρκα, εκεί όπου έχει αγοράσει και μια πολυτελέστατη έπαυλη την οποία αυτή τη στιγμή ανακαινίζει.

Στο πλευρό του φυσικά βρίσκεται η σύντροφός του, Ούλα, και το... δεύτερο αγαπημένο του άθλημα. Ο λόγος φυσικά για το πάντελ, το οποίο ο Κλοπ λατρεύει και με το οποίο γεμίζει τον χρόνο του στις διακοπές του.

Όπως είχε πει πριν λίγο καιρό, ο Κλοπ δεν σκοπεύει να γυρίσει σύντομα στο ποδόσφαιρο, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν θα το παρακολουθεί, αφού στοχεύει να δώσει το «παρών» στο «Γουέμπλεϊ» και τον τελικό του Champions League για χάρη της - επίσης αγαπημένης του - Ντόρτμουντ.

«Προς το παρόν δεν θα κάνουμε τίποτα. Θα δούμε το EURO από εδώ και από εκεί, ανυπομονώ για αυτό. Κι έπειτα θα συνεχίσουμε τις διακοπές μας και το να μην κάνουμε τίποτα. Μετά το πλάνο μας είναι κάνουμε κάποια ταξίδια, θα δούμε πώς θα πάει αυτό», είπε ο Κλοπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα