Λίβερπουλ: Στη λίστα της ο Γιόχαν Μπακαγιόκο

johan_bakayoko

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Γιόχαν Μπακαγιόκο της Αϊντχόφεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και έχει ήδη αξιολογηθεί από τον Άρνε Σλοτ.

Μπορεί ο κύκλος του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ να έκλεισε μετά από εννέα χρόνια, όμως η ζωή και το ποδόσφαιρο συνεχίζονται. Οι Reds δουλεύουν ήδη για την επόμενη ημέρα, η οποία θα τους βρει με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο. Ο σχεδιασμός του κλαμπ προχωράει κανονικά και γίνοναι ήδη κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, μια περίπτωση που βρίσκεται στη λίστα της Λίβερπουλ είναι αυτή του Γιόχαν Μπακαγιόκο. Πρόκειται για τον 21χρονο εξτρέμ της Αϊντχόφεν, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης και προέρχεται από εξαιρετική σεζόν.

Ο ταχύτατος winger τελείωσε τη σεζόν με 14 γκολ και ισάριθμες ασίστ, συμβάλοντας τα μέγιστα στην πορεία της PSV μέχρι την κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Ο Bέλγος ακραίος επιθετικός απασχολεί τη Λίβερπουλ από τον Μάρτιο του 2023 και έχει ήδη αξιολογηθεί από τον επικεφαλής σκάουτερ του κλαμπ, Μπάρι Χάντερ και από τον Άρνε Σλοτ, ο οποίος τον γνωρίζει άριστα, λόγω της συνύπαρξης τους στην Eredivisie.

O Μπακαγιόκο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και η εκτίμηση είναι πως μπορεί να κλείσει το deal με ένα ποσό μεταξύ 40 και 50 εκατομμυρίων ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα