Γκρίλις: «Πάντα αναρωτιέμαι γιατί οι αντίπαλοι οπαδοί με γιουχάρουν; Και η μαμά μου πάντα ρωτάει γι' αυτό!»

Γκρίλις: «Πάντα αναρωτιέμαι γιατί οι αντίπαλοι οπαδοί με γιουχάρουν; Και η μαμά μου πάντα ρωτάει γι' αυτό!»

Newsroom
grealish_sad_man_city

bet365

Ο Τζακ Γκρίλις είναι καθολικά δημοφιλής στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως συχνά βρίσκεται στο... στόχαστρο των οπαδών των αντιπάλων.

Δεδομένα χαλαρός και με διάθεση για πλάκα, ο Τζακ Γκρίλις έχει κερδίσει τις καρδιές των υποστηρικτών της Μάντσεστερ Σίτι, όχι όμως και αυτές των αντιπάλων. Παρά την ιδιότητα του σούπερ σταρ, καταφέρνει να διατηρεί την αύρα ότι στα μάτια των οπαδών είναι «ένας από εμάς», και αυτό είναι κάτι που θέλει να κάνει - να μη χάσει την επαφή με τον οπαδό στις κερκίδες.

«Νομίζω ότι τα πάω καλά με τους οπαδούς γιατί ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς κάποτε και νιώθω ότι πάντα θα είχα αυτή τη σχέση μαζί τους», λέει σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο City Magazine, ενώ για τα μικρά παιδιά που υιοθετούν το στυλ του σημειώνει: «Αν βλέπω παιδιά με τα ίδια μαλλιά ή τις ίδιες κάλτσες, είναι ωραίο, γιατί όταν ήμουν στην ηλικία τους, είχα ως είδωλο άλλους παίκτες και ήθελα να κάνω ό,τι έκαναν - οπότε αν βλέπω παιδιά καθώς οδηγώ έξω από το CFA με μια κορδέλα στο κεφάλι ή τις κάλτσες τους λίγο πιο χαμηλά, είναι ωραίο».

Εκτός «Έτιχαντ» ο Γκρίλις χλευάζεται από τους αντίπαλους οπαδούς. Ο Τζακ, όπως και η οικογένειά του, οι φίλοι του και οι οπαδοί της Σίτι, είναι μπερδεμένος ως προς το γιατί συμβαίνει σε κάθε γήπεδο. «Πάντα το σκέφτομαι», παραδέχεται.

«Πάντα αναρωτιέμαι: γιατί οι οπαδοί των αντιπάλων με αποδοκιμάζουν; Και η μαμά μου πάντα ρωτάει γι' αυτό!», αναρωτιέται

«Αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρω. Σε κάθε εκτός έδρας που πηγαίνω, με αποδοκιμάζουν και δεν είμαι απολύτως σίγουρος γιατί. Απλώς προσπαθώ να το εκλάβω ως θετικό ή κομπλιμέντο…», πρόσθέτει σχετικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα