Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ 4-3: Επική ανατροπή στην... ανατροπή από 1-3!

newcastle
Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στην έδρα της Νιούκαστλ με 3-1, με ανατροπή, αλλά η ομάδα του Έντι Χάου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-3. Πρωταγωνιστές οι δις σκόρερ Ίσακ και Μπαρνς.

Τρομερή ματσάρα στο «St. James' Park»! Η Γουέστ Χαμ έκανε ανατροπή στην έδρα της Νιούκαστλ, προηγήθηκε με 3-1, αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν τον αγώνα και πήραν τη νίκη με 4-1. Δυο γκολ και μια ασίστ ο Αλεξάντερ Ίσακ, ακόμα δυο γκολ ο Μπαρνς. Στην 8η θέση η ομάδα του Έντι Χάου με 43 βαθμούς, στο -1 από τα Σφυριά, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο.

Mόλις στο 3ο λεπτό ο διαιτητής Ρόμπερτ Τζόουνς είδε πέναλτι σε παράβαση του Τσουφάλ, η απόφαση του επιβεβαιώθηκε από το VAR και ο Ίσακ το μετουσίωσε σε γκολ. Οι Λονδρέζοι γύρισαν το ματς από το ημίχρονο. Στο 21' ο Πακετά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 45+10' ο Κούντους έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους έπειτα από ασίστ του Μπόουεν. Οι δυο τους άλλαξαν ρόλους στο 48', με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό να δημιουργεί και τον Βρετανό να εκτελεί για το 1-3.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν. Στο 76' κέρδισαν εκ νέου πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ίσακ. Στο 83' ο Σουηδός επιθετικός έδωσε ασίστ και ο Μπαρνς έφερε το ματς στα ίσα. Ο Άγγλος εξτρέμ βρήκε και δεύτερη φορά δίχτυα στο 90', έκανε το 4-3 και έβαλε τη «σφραγίδα» του στην ανατροπή στην ανατροπή. Στο 90+4' η Νιούκαστλ έμεινε με δέκα λόγω της αποβολής του Γκόρντον με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 90+7' ο Σούτσεκ έφτασε μια ανάσα από το 4-4 αλλά αστόχησε με κεφαλιά από κοντά.

Η βαθμολογία:

pl

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα