Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Φέρντιναντ αποκάλυψε ποιοι θρύλοι του ποδοσφαίρου έχουν... πρόβλημα μαζί του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Φέρντιναντ αποκάλυψε ποιοι θρύλοι του ποδοσφαίρου έχουν... πρόβλημα μαζί του

Newsroom
Rio Ferdinand

bet365

Ο Ρίο Φέρντιναντ αποκάλυψε πρόσφατα γιατί πιστεύει ότι οι Ρονάλντο Ναζάριο και Τιερί Ανρί «έχουν πρόβλημα» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρίο Φέρντιναντ έπαιξε δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έξι χρόνια, ενώ ο Πορτογάλος σταρ ήταν στο Ολντ Τράφορντ. Ο Τιερί Χένρι εκπροσώπησε την Άρσεναλ από το 1999-2007 πριν μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια στους New York Red Bulls.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τιερί Ανρί μοιράζονται το ρεκόρ για τα περισσότερα βραβεία παίκτη της σεζόν με δύο έκαστος, καθώς και τα περισσότερα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από ξένο παίκτη με 12 από τον καθένα.

Μιλώντας σε πρόσφατο podcast, Vibe with FIVE, ο άλλοτε αστέρας της Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας μίλησε για τα συναισθήματα του Ανρί και του... Βραζιλιάνου Ρονάλντο απέναντι στον Κριστιάνο, υπονοώντας ότι υπάρχει ζήλια κι εχθρότητα από την πλευρά τόσο του Ρονάλντο Ναζάριο, όσο και του Τιερί Ανρί απέναντι στον CR7.

Σχετικά με το «Φαινόμενο», ο Φέρντιναντ είπε: «Υπάρχει κάτι που παρατήρησα στον Βραζιλιάνο Ρονάλντο απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Υπάρχει μπιφ. Είναι λόγω του ονόματος. Νομίζω ότι σαν να λέει "πήρες το όνομά μου, οπότε έχω πρόβλημα μαζί σου"».

«Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τιερί [Ανρί]. Ο Τιερί είναι το ίδιο. Γιατί όταν τον βλέπω να μιλάει για τον Κριστιάνο, μιλάει για αυτόν και δεν ενθουσιάζεται. Φαίνεται ότι υποτιμά πολύ τη σημασία του [Κριστιάνο], πρόσθεσε ο Φέρντιναντ. «Υπάρχει ένα κλιπ στο Χάιμπουργι όταν ο Ανρί πήγε και προκάλεσε τον Κριστιάνο, τον χαστουκίζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ή κάτι τέτοιο και ο Κριστιάνο τον απωθεί μακριά», τόνισε.

«Στη συνέχεια ο Κριστιάνο σκόραρε το νικητήριο γκολ και ο Ανρί παίρνει τη μπάλα για την σέντρα με τον σκόρερ να φαίνεται στο βάθος. Φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρή ιστορία πίσω από αυτό που ίσως είναι ακόμα στο μυαλό του».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα