Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κάιλ Γουόκερ αποκάλυψε τον μεγαλύτερο... πότη της ομάδας και δεν είναι ο Γκρίλις!

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κάιλ Γουόκερ αποκάλυψε τον μεγαλύτερο... πότη της ομάδας και δεν είναι ο Γκρίλις!

Newsroom
Γουόκερ

bet365

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, αποκάλυψε το μεγαλύτερο party animal στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και δεν είναι ο συνήθης ύποπτος Τζακ Γκρίλις!

Ο Κάιλ Γουόκερ αποκάλυψε τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι που αγαπά περισσότερο τα πάρτι και τα ποτά και παρά το τι πολλοί θα πίστευαν, δεν είναι ο Τζακ Γκρίλις.

Για να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ειδικά στην Premier League πρέπει να θυσιάσεις πολλές από τις απλές χαρές που μπορούν να απολαύσουν οι περισσότεροι άλλοι, είτε πρόκειται για delivery, είτε για βραδινή έξοδο. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και οι κορυφαίοι αθλητές μπορούν να χαλαρώσουν και η ομάδα της Σίτι είχε πολλούς λόγους για να το κάνει πέρυσι, όταν έκανε το τρεμπλ, ματσάροντας το επίτευγμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999.

Μετά την επιτυχίας του οι Πολίτες γιόρτασαν με την ψυχή τους προτού παρελάσουν στο κέντρο της πόλης, σε εορτασμούς που είχαν πολλές viral στιγμές. Ο Άγγλος διεθνής Τζακ Γκρίλις ήταν στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης όταν επρόκειτο για τους πανηγυρισμούς της Σίτι, αλλά ο Κάιλ Γουόκερ αποκάλυψε το ποιος είναι το πραγματικό party animal της Σίτι!

Μιλώντας στο FIVE podcast με τον Ρίο Φέρντιναντ, είπε: «Ο Τζον [Στόουνς] λατρεύει τα πάρτι. Αλλά δεν πίνει όλη τη σεζόν. Πήγαμε στο Άμπου Ντάμπι, τότε είχε κάνει κεφάλι. Αλλά όταν μεθάει, είναι μπουκάλια. Δεν μπερδεύει τα ποτά,, είναι απλώς ένα μπουκάλι τεκίλα, ένα μπουκάλι τζάγκερ και θα το πιει απλά. Απλώς 'δώσε μου το μπουκάλι' και το πίνει.»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα