Κλοπ για τη διαιτησία: «Για όσους βλέπουν ποδόσφαιρο είναι πέναλτι»

Νίκος Κικίδης
Κλοπ για τη διαιτησία: «Για όσους βλέπουν ποδόσφαιρο είναι πέναλτι»

bet365

Έκρηξη Κλοπ κατά της διαιτησίας του αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γερμανό να στέκεται στο μαρκάρισμα του Ντοκού στις καθυστερήσεις που δεν τιμωρήθηκε με πέναλτι.

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γερμανός προπονητής δεν μπορούσε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση ρέφερι και VAR να μην καταλογίσουν πέναλτι εις βάρος του Ντοκού στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο οποίος τελικά έληξε ισόπαλος 1-1.

Μετά το φινάλε ο Κλοπ ήταν έξαλλος κατά της διαιτησίας, εξήγησε τη δική του οπτική πάνω στο μαρκάρισμα του Βέλγου που βρίσκει μεν πρώτα μπάλα αλλά χτυπάει άτσαλα τον Μακ Άλιστερ και πρόσθεσε πως είναι πέναλτι για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο...

«Είναι μια περίπτωση που σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου είναι 100% φάουλ και κίτρινη κάρτα. Ο μόνος που μπορεί να βρει τη μπάλα είναι επειδή το πόδι του βρίσκεται εκεί. Και μετά λένε ''βρήκε τη μπάλα''. Αλλά αν η μπάλα δεν ήταν εκεί, τον σκοτώνει. Θα δεις ανθρώπους όπως ο Μάικ Ντιν (σ.σ πρώην διαιτητής) και θα βρουν κάτι για να το δικαιολογήσουν.

Για όλους τους ανθρώπους που βλέπουν ποδόσφαιρο είναι πέναλτι. Αν έχεις αντίθεση άποψη, δεν είσαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Για όλους εκείνους που βλέπουν ποδόσφαιρο είναι πέναλτι, αλλά κάποιος θα μου εξηγήσει γιατί δεν είναι» τόνισε αρχικά, προτού προσθέσει:

«Νομίζω ότι όλοι εδώ πέρα θεωρούν ότι αν δινόταν πέναλτι, δεν θα ήταν σκάνδαλο. Τον χτυπάει στο στήθος, ναι έχει βρει πρώτα τη μπάλα. Κάνει όμως αυτό τη διαφορά σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου όταν το πόδι σου είναι τόσο ψηλά; Γιατί το VAR θεωρεί ότι δεν είναι ξεκάθαρο; Δεν είμαι ιδιαίτερα θυμωμένος, είναι απλά η κατάσταση έτσι..»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα