Λίβερπουλ: «Ο Σαλάχ θα παίζει στη Σαουδική Αραβία τη νέα χρονιά», λέει ο Μίντο

Λίβερπουλ: «Ο Σαλάχ θα παίζει στη Σαουδική Αραβία τη νέα χρονιά», λέει ο Μίντο

Newsroom
Η Αλ Ιτιχάντ θέλει να κάνει τον Σαλάχ τον πιο ακριβοπληρωμένο στον πλανήτη

bet365

Ο θρύλος του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, Μίντο, εξέφρασε με μεγάλη σιγουριά την πεποίθηση ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία την επόμενη σεζόν!

Πέρυσι, η Saudi Pro League «φλέρταρε» επίμονα τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά ο Αιγύπτιος σταρ αρνήθηκε και παρέμεινε στο «Άνφιλντ». Η σχέση του με τον προπονητή των Reds Γιούργκεν Κλοπ σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της... Τι γίνεται όμως αφότου αποχωρήσει ο Γερμανός τεχνικός;

Στα 31 του χρόνια, ο Σαλάχ θα είναι ένα από τα αστέρια της Λίβερπουλ που θα φύγουν από το «Άνφιλντ» σύμφωνα με τον θρύλο του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, Μίντο. Παρά το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2025 ο Σαλάχ θα φύγει. «Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα παίξει στην Saudi Pro League την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί» έγραψε ο πρώην επιθετικός στον λογαριασμό του στο twitter.

Oι τελευταίες πληροφορίες για το ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας για τον κορυφαίο σκόρερ των Reds έκαναν λόγο για 300 εκατ. ευρώ, δηλαδή 100 εκατ. ευρώ μεταγραφή και 200 εκατ. ευρώ μισθούς για τρία χρόνια για τον παίκτη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα