Σαουδική Αραβία: Πάει για τέσσερις «βόμβες» το καλοκαίρι!

Νίκος Κικίδης
Ντε Μπρόινε

bet365

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τέσσερις «βόμβες» σκοπεύει να πυροδοτήσει το καλοκαίρι η Σαουδική Αραβία, η οποία έχει επικεντρωθεί κυρίως σε αστέρες της Premier League.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Σαουδική Αραβία έδειξε τις... άγριες διαθέσεις στο μεταγραφικό παζάρι, όμως φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Σύμφωνα με τους «Times», οι Σαουδάραβες ετοιμάζονται για.... νέα επίθεση, με τέσσερα ονόματα - βόμβες στην ατζέντα τους.

Σε πρώτη φάση η Σαουδική Αραβία βολιδοσκοπεί την Premier League και θέλει να αρπάξει έναν αστέρα από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ! Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Κασεμίρο, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Μοχάμεντ Σαλάχ, σε μια τριπλή «βόμβα» που θα ταράξει για τα καλά τα νερά της αγοράς.

Παράλληλα στη Σαουδική Αραβία έχουν στρέψει το βλέμμα τους και προς την πλευρά της Μπαρτσελόνα, με τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν να αποτελεί τον... εκλεκτό. Πρόκειται φυσικά για μια πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά η οικονομική δύναμη υπάρχει... όπως και η θέληση από πλευράς Σαουδαράβων.

Μένει να φανεί βέβαια αν οι τέσσερις αστέρες θα δεχτούν να αποχωρήσουν τόσο νωρίς από την Ευρώπη και από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν, με τη Saudi Pro League πάντως να είναι πρόθυμη να τεστάρει τα νερά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα