Τότεναμ: Γιατί ο Σον αρνήθηκε να υπογράψει τη φανέλα της ομάδας; (vid)

Τότεναμ: Γιατί ο Σον αρνήθηκε να υπογράψει τη φανέλα της ομάδας; (vid)

Newsroom
ΣΟΝ

bet365

Ο Χέουνγκ Μιν Σον αρνήθηκε να υπογράψει τη φανέλα μιας θαυμάστριας της Τότεναμ σε πλάνα που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε ένας πολύ καλός λόγος πίσω από αυτό.

Ο Σον είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες τόσο στην ομάδα της Τότεναμ όσο και στην Premier League συνολικά από τότε που έφτασε στους Σπερς από την Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2015. Υπάρχουν πολλές ιστορίες κατά τη διάρκεια των ετών για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό και το ήθος του, συμπεριλαμβανομένου ενός δημοσιεύματος από την «Telegraph» που αποκάλυπτε ότι είχε πληρώσει για έναν «κορυφαίο σεφ» για να μαγειρέψει «υψηλής ποιότητας κορεατικό φαγητό» για όλο το προσωπικό πίσω από τα φώτα, στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ.

Ο 31χρονος είναι επίσης ο πιο δημοφιλής αθλητής στην πατρίδα του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρέθηκε στην κορυφή του Star Brand Reputation Index, ο οποίος μετρά τη δημοτικότητα ενός ατόμου στη Νότια Κορέα, τον Δεκέμβριο. Γι αυτό και όταν αρνήθηκε ευγενικά να υπογράψει τη μπλούζα μιας θαυμάστριας όταν τον πλησίασε, φάνηκε αρχικά πάρα πολύ περίεργο! Σύμφωνα όμως με τους οπαδούς στο X (Twitter), ο έμπειρος επιθετικός ανησυχούσε μήπως καταστρέψει με την υπογραφή του τη φανέλα, η οποία φαίνεται να είναι μια ρετρό φανέλα των Σπερς από το 1992 έως το 1995.

Δείτε το βίντεο:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα