Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ έκανε κάτι που μόνο ο Κέιν έχει καταφέρει

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ έκανε κάτι που μόνο ο Κέιν έχει καταφέρει

Newsroom
haaland_manchester_city

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Μπρέντφορντ πέτυχε κάτι που μόνο ο Χάρι Κέιν έχει καταφέρει.

Ο Χάαλαντ λύτρωσε τη Σίτι, κόντρα στην Μπρέντφορντ με τους «Πολίτες» να βρίσκονται στο -1 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά την πολύ σημαντική αυτή νίκη που πέτυχαν μέσα στο «Έτιχαντ».

Όμως το γκολ του θηριώδη επιθετικού δεν χάρισε απλώς τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του κρατώντας την σε απόσταση... αναπνοής από την πρώτη Λίβερπουλ, αλλά βοήθησε τον ίδιο να πετύχει ένα σπουδαίο κατόρθωμα, που μόνο ο Χάρι Κέιν είχε καταφέρει μέχρι χθες. Ποιο είναι αυτό;

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει πλέον σκοράρει απέναντι σε κάθε αντίπαλο τον οποίο έχει αντιμετωπίσει στην Premier League με τη γαλάζια φανέλα! Ο Νορβηγός στράικερ έχει δηλαδή κατορθώσει να σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα απέναντι σε κάθεμία από τις 21 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του. Συνολικά έχει σκοράρει 53 φορές σε 55 συμμετοχές στη λίγκα.

Κάτι αντίστοιχο σε επίπεδο Premier League έχει καταφέρει μόνο ο Χάρι Κέιν, ο οποίος, πριν αποχωρήσει για την Μπάγερν, είχε σκοράρει απέναντι και στις 32 ομάδες που είχε αντιμετωπίσει με την φανέλα της Τότεναμ.

Οι δύο τους είναι οι μοναδικοί παίκτες που έχουν αντιμετωπίσει περισσότερες από δύο ομάδες κι έχουν σκοράρει απέναντι σε όλες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα