Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι 1-3: Ο Γκάλαγκερ στο 90΄της έδωσε το φιλί της... ανατροπής!

Νίκος Κικίδης
Γκάλαγκερ

bet365

Διπλό ανατροπής με υπογραφή Γκάλαγκερ! Ο Άγγλος έφερε τούμπα το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας σκοράροντας δις και με γκολ στην εκπνοή για να χαρίσει στην Τσέλσι για πολύτιμη νίκη (1-3).

Μπορεί να μην αποτελεί το πρώτο «βιολί» στην «ορχήστρα» του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, όμως δεδομένα πρόκειται για έναν ελβετικό σουγιά σχεδιασμένο για πολλές χρήσεις. Ο λόγος για το Κόνορ Γκάλαγκερ, ο οποίος μπορεί να μην έχει το όνομα αλλά συνεχώς αποδεικνύει πως έχει τη χάρη! Με τον Άγγλο να εμπνέει την ανατροπή σκοράροντας δις και με γκολ νίκης στο 90΄η Τσέλσι δεινοπάθησε, αλλά έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (1-3) για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μέχρι τα λυτρωτικά τελευταία λεπτά ωστόσο οι Μπλε υπέφεραν για ακόμα ένα ματς. Αφού δεν μπορούσαν να ελέγξουν τις ορμές της Κρίσταλ Πάλας, τελικά ο Λερμά τους τιμώρησε στο 30΄όταν με απίθανο κεραυνό στο παραθυράκι άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκάλαγκερ έριξε προειδοποιητική βολή με άστοχη προσπάθεια και τελικά επέστρεψε δριμύτερος μετά την ανάπαυλα.

Στο 47΄συγκεκριμένα και έπειτα από γύρισμα στην περιοχή, ο Άγγλος με μονοκόμματο τελείωμα στον ουρανό της εστίας έγραψε το 1-1 στο Λονδίνο. Το ματς κινούνταν σε λεπτές ισορροπίες και η Κρίσταλ Πάλας θα μπορούσε να είχε ανακτήσει το προβάδισμα στο 77΄αλλά ο Πέτροβιτς αντέδρασε σωστά για να εξουδετερώσει το μακρινό σουτ του Ματέους. Κι αφού το 2-1 δεν έγινε ποτέ, η Τσέλσι έφτασε στην ανατροπή.

Έπειτα από όμορφη ανάπτυξη ο Πάλμερ σέρβιρε στον Γκάλαγκερ που με ξερό σουτ από το ύψος της περιοχής σημάδεψε τη γωνία για το 1-2 στο 90΄. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Έντσο Φερνάντες στο 90+4΄με έξοχο τελείωμα από δύσκολη γωνία, σφραγίζοντας το τρίποντο που έστειλε τους Μπλε στην 10η θέση της Premier League.

Τσέλσι (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Πέτροβιτς, Μάλο Γκούστο (84΄Γκίλκριστ), Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα (61΄Κόλγουιλ), Τσίλγουελ, Καϊσέδο, Έντσο Φερνάντες, Μαντουέκε (46΄Ενκουνκού), Τζάκσον (79΄Στέρλινγκ), Γκάλαγκερ, Πάλμερ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα