Ο Ποτσετίνο ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Τσέλσι μετά την ήττα απ'τη Γουλβς

Newsroom
mauricio_pochettino_chelsea

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Τσέλσι και είπε «δεν είμαστε όλοι αρκετά καλοί αυτή τη στιγμή» μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 4-2 από τη Γουλβς.

Η ήττα από τη Γουλβς αφήνει την Τσέλσι στην 11η θέση της Premier League, με μόνο εννέα νίκες σε 23 αγώνες! Κόντρα στους «Λύκους» οι Μπλε δέχτηκα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τέσσερα γκολ, μετά την ήττα της Τετάρτης με 4-1 από τη Λίβερπουλ. «Δεν είμαστε όλοι αρκετά καλοί αυτή τη στιγμή», παραδέχτηκε ο προπονητής της ομάδας Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση και φυσικά δείξαμε σήμερα ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση και κανείς δεν μπορεί να είναι ασφαλής. Δεν θέλω να έρθω εδώ και να πω, "είμαι ο καλύτερος και οι παίκτες είναι οι χειρότεροι" είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη όπως κι εγώ. Αυτή τη στιγμή, δεν αντικατοπτρίζουμε την ιστορία του συλλόγου, αυτό είναι αλήθεια και πρέπει να το αποδεχτούμε. Μπορούμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς και μετά μπορούν (να επιλέξουν αν θα) δεχτούν. Άλλο είναι η αντίληψη, άλλο η πραγματικότητα.

Το να κατανοήσουμε τους οπαδούς είναι πολύ σημαντικό και λέμε ότι θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη και να λυπόμαστε. Είμαστε απογοητευμένοι όπως αυτοί, αλλά μέχρι το τέλος, πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί».

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα εκτός έδρας στον επαναληπτικό της τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας την Τετάρτη (07/02), κι ακολουθεί ένα ταξίδι στην Κρίσταλ Πάλας στο πρωτάθλημα την επόμενη Δευτέρα (12/02).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα