Μάντσεστερ Σίτι: Αισιόδοξος ο Γκουαρδιόλα για την επιστροφή Χάαλαντ

Μάντσεστερ Σίτι: Αισιόδοξος ο Γκουαρδιόλα για την επιστροφή Χάαλαντ

Newsroom
haaland_manchester_city

bet365

«Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα είναι "ελπίζουμε" διαθέσιμος να επιστρέψει στη δράση εναντίον της Μπέρνλι στα τέλη Ιανουαρίου», ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα ερωτηθείς για την επιστροφή του Νορβηγού.

Ο 23χρονος επιθετικός Έρλινγκ Χάαλαντ έχει να αγωνιστεί από την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Άστον Βίλα στις 6 Δεκεμβρίου, χάνοντας τα εννέα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις, μετά το κάταγμα ενός οστού στο πόδι του. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι ο Νορβηγός θα μπορούσε να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στον αγώνα της Premier League με την Μπέρνλι στις 31 Δεκεμβρίου!

«Στο Αμπού Ντάμπι και εδώ τις τελευταίες 10 ημέρες, δεν αισθάνεται καθόλου (πόνο)», δήλωσε ο προπονητής των «Πολιτών». «Όταν επέστρεψε μετά από δύο ή τρεις προπονήσεις και ένιωσε κάποια ενόχληση, γι' αυτό ήμασταν λίγο προσεκτικοί, αφού περιμέναμε πολύ καιρό και τον Δεκέμβριο δεν μπορούσε να παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε, αλλά τώρα αισθάνεται καλά, θα του δώσουμε τρεις ή τέσσερις ημέρες και ελπίζουμε να μπορέσει να παίξει με την Μπέρνλι, να παίξει τα πρώτα του λεπτά».

Πριν τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Νορβηγός επιθετικός είχε αγωνιστεί στα 22 από τα 23 παιχνίδια της Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, ενώ έμεινε εκτός μόνο στην ήττα στον τρίτο γύρο του Carabao Cup από τη Νιούκαστλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα