Χέντερσον: Γιατί θα πρέπει να... χαρίσει 3,5 εκατ. ευρώ αν θέλει να πει «αντίο» στη Σ. Αραβία

Χέντερσον: Γιατί θα πρέπει να... χαρίσει 3,5 εκατ. ευρώ αν θέλει να πει «αντίο» στη Σ. Αραβία

Χέντερσον

bet365

Ο Τζόρνταν Χέντερσον θέλει να αποχωρήσει από την Αλ Ετιφάκ και τη Σαουδική Αραβία, όμως το «αντίο» του ενδέχεται να τού κοστίσει... πολύ ακριβά.

Η μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι ήρθε με φοβερές αντιδράσεις από πολλούς Άγγλους ποδοσφαιρόφιλους. Ο Τζόρνταν Χέντερσον ωστόσο, δεν έχει προσαρμοστεί στη ζωή στη Μέση Ανατολή και, όπως μετέδωσαν οι Times, ήδη επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Premier League, μόλις πέντε μήνες μετά τη μετακόμισή του στη Saudi Pro League.

Ο ενδεχόμενος επαναπατρισμός του ωστόσο, θα έχει συνέπειες και στο πορτοφόλι του, μιας και η αποχώρησή του από την Αλ Ετιφάκ δεν μπορεί να έρθει με το αζημίωτο.

Κι αυτό διότι, το τεράστιο τριετές συμβόλαιό του (λαμβάνει περίπου 400.000 ευρώ εβδομαδιαίως) αυτή τη στιγμή μπαίνει στην τσέπη του αφορολόγητα. Σε περίπτωσή ωστόσο που «σπάσει», με βάση δημοσίευμα της Telegraph, ο Άγγλος θα χρειαστεί να επιστρέψει τους φόρους στο αρμόδιο τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου, όπερ σημαίνει πως, εκτός από την Αλ Ετιφάκ, θα πρέπει να αποχαιρετήσει και περίπου 3.500.000 ευρώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα