Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Γιόχαν Λάνγκε στη θέση του τεχνικού διευθυντή

Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Γιόχαν Λάνγκε στη θέση του τεχνικού διευθυντή

Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Γιόχαν Λάνγκε στη θέση του τεχνικού διευθυντή

bet365

Ο Γιόχαν Λάνγκε θα είναι ο αντικαταστάτης του Φάμπιο Παράτιτσι στη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Τότεναμ, όπως ανακοίνωσαν οι Λονδρέζοι.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε τον Γιόχαν Λάνγκε στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο 43χρονος θα είναι ο αντικαταστάτης του Φάμπιο Παράτιτσι, ο οποίος αποχώρησε από τους Λονδρέζους στις 21 Απριλίου. Η αιτίτα της παραίτησής του ήταν η τιμωρία του από τη FIFΑ με αποκλεισμό από κάθε αθλητική ενασχόληση για 30 μήνες, εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο plusvalenza όσο βρισκόταν στη Γιουβέντους.

Ο Λάνγκε ήταν ελεύθερος από τις αρχές του καλοκαιριού όταν και η Άστον Βίλα αποφάσισε να πάρει τον Μόντσι στη θέση του. Ο 43χρονος Δανός αναμένεται να συμβάλλει στις προσπάθειες της Τότεναμ για πρωταθλητισμό τη φετινή σεζόν, καθώς μετά από τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Premier League, η ομάδα του Ποστέκογλου βρίσκεται στην πρώτη θέση, ισοβαθμώντας με την Άρσεναλ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Γιόχαν Λάνγκε έχει διοριστεί Τεχνικός Διευθυντής με ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2023. Ο Λάνγκε θα έχει την ευθύνη για την πρόσληψη, την ανάλυση και τον εντοπισμό ταλέντων σε όλες τις ομάδες της ανώτερης ομάδας και των ακαδημιών μας», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Τότεναμ για την πρόσληψη του Λάνγκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα