Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Στην κορυφή της λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βλαχοδήμος»

Νίκος Κικίδης
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Στην κορυφή της λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βλαχοδήμος»

bet365

Για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου φαίνεται πως θα κινηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μοιάζει δυσοίωνο στη Μπενφίκα μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, Ρότζερ Σμίντ, ο οποίος αποφάσισε να τον κόψει από την αποστολή για τον αγώνα απέναντι στην Εστρέλα Αμαδόρα.

Για κάθε καταστροφή ωστόσο γεννιέται και μια νέα ευκαιρία που στην περίπτωση του Έλληνα γκολκίπερ ακούει στο όνομα... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το όνομα του Βλαχοδήμου βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Κόκκινων Διάβολων σε περίπτωση που ο Ντιν Χέντερσον αποχωρήσει είτε για την Κρίσταλ Πάλας είτε για τη Φόρεστ.

Στο Μάντσεστερ άλλωστε φαίνεται να προορίζουν τον άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού για back up του Αντρέ Ονάνα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ίντερ για το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα