Ράσφορντ: «Νιώθω ότι μπορώ να πετύχω 35 ή 40 γκολ αυτή τη σεζόν»

Ράσφορντ: «Νιώθω ότι μπορώ να πετύχω 35 ή 40 γκολ αυτή τη σεζόν»

Newsroom
Ράσφορντ: «Νιώθω ότι μπορώ να πετύχω 35 ή 40 γκολ αυτή τη σεζόν»

bet365

Ο Μάρκους Ράσφορντ σκέφτεται να σπάσει το ρεκόρ σκοραρίσματος του Γουέιν Ρούνεϊ και αποκαλύπτει ότι ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον υποστήριξε για να κυνηγήσει του αριθμούς του.

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποκάλυψε ότι έχει βάλει στόχο να σπάσει το ρεκόρ γκολ όλων των εποχών του Γουέιν Ρούνεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αφιέρωσε το μέλλον του στην ομάδα. Ο Άγγλος επιθετικός έχει σκοράρει 123 γκολ σε 359 αγώνες από τότε που πέρασε από την ακαδημία των Κόκκινων Διαβόλων για να καθιερωθεί ως ένα από τα αστέρια της πρώτης ομάδας. Έχοντας βάλει την υπογραφή του σε μια πενταετή το ρεκόρ του Ρούνεϊ με 253 γκολ φαίνεται εφικτό.

Ο Ράσφορντ μιλώντας στο «Overlap», αποκάλυψε στον Γκάρι Νέβιλ ότι ο ίδιος ο Ρούνεϊ τον ενθάρρυνε να κυνηγήσει το ρεκόρ του. «Ελπίζω ότι θα [σπάσω το ρεκόρ γκολ όλων των εποχών του Γουέιν Ρούνεϊ στη Γιουνάιτεντ]. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί, αλλά εγώ ασχολούμαι με το να βάζω γκολ και να προσπαθώ να μοιράζω ασίστ. Υπάρχει πιθανότητα να συμβεί. Μίλησα με τον Wazza για αυτό – θέλει να το κάνω. Είπε ότι θα ήταν καλό για μένα να το κάνω καθώς έχω μεγαλώσει στο κλαμπ. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να προσπαθήσω και να το πραγματοποιήσω».

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, έθεσε στον Ράσφορντ την πρόκληση να πετύχει 40 γκολ την ερχόμενη σεζόν τον Μάιο και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι ικανός να τα καταφέρει εάν αποφύγει τους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν. «Πριν από την περασμένη σεζόν, στόχευα πάντα για 20 γκολ – ένα καλό σημείο αναφοράς για έναν εξτρέμ. Αλλά αυτή τη σεζόν, έχω φτάσει τα 30 – πρέπει να προσπαθήσουμε να το πιέσουμε τώρα. Προς το τέλος της σεζόν, δυσκολευόμουν με μερικούς τραυματισμούς. Αν μπορώ να μείνω υγιής, νιώθω ότι μπορώ να συνεχίσω και να βάλω 35 ή 40».

Ο σταρ των Red Devils πιστώνει τη νοοτροπία του νικητή στον Τεν Χαγκ. «Δεν τον άκουσα να μιλάει για το ότι μπήκε στην πρώτη τετράδα, ήθελε απλώς να κερδίσει τρόπαια και έχει αυτή τη νοοτροπία. Δεν είχε σημασία σε ποιον διαγωνισμό παίζαμε, ήθελε να προσπαθήσει να κερδίσει τα πάντα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα