Νιούκαστλ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαρνς με 44 εκατ. ευρώ από τη Λέστερ

Νίκος Κικίδης
harvey_barnes

bet365

Την απόκτηση του Χάριβι Μπαρνς από τη Λέστερ αντί του ποσού των 44 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η Νιούκαστλ, με τον Άγγλο να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2028.

Η έξοδος στο Champions League της επόμενης περιόδου σήμανε και την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση στις τάξεις της Νιούκαστλ, με τους ιθύνοντες του κλαμπ να μην απογοητεύουν.

Αφού άνοιξαν την όρεξη στους οπαδούς τους με το ηχηρό deal για την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι από τη Μίλαν, σειρά πλέον πήρε το όνομα του Χάρβι Μπαρνς!

Όπως έγινε γνωστό οι Magpies ήρθαν σε συμφωνία με την υποβιβασμένη Λέστερ για το ποσό των 44 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Άγγλο επιθετικό να παρουσιάζεται για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Από την πλευρά του ο 25χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2028, θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεση του Έντι Χάου.

Την περασμένη σεζόν ο Μπαρνς σημείωσε 13 γκολ και τρεις ασίστ σε 40 συμμετοχές με τη φανέλα της Λέστερ, όμως δεν στάθηκε αρκετός για να την κρατήσει στα «σαλόνια» της Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα