Μάντσεστερ Σίτι - Μεταγραφές: Οι «Πολίτες» θέλουν Ραφίνια για αντι - Μαχρέζ

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι - Μεταγραφές: Οι «Πολίτες» θέλουν Ραφίνια για αντι - Μαχρέζ

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ηδη καταστρώσει το σχέδιο αντικατάστασης του Ριγιάντ Μαχρέζ σε πιθανή αποχώρηση του Αλγερινού για τη Σαουδική Αραβία.

Αυτό το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ που κατέκτησε το τρεμπλ την περασμένη σεζόν. Οι «Γαλάζιοι» του Μάντσεστερ έχουν ήδη χάσει τον αρχηγό τους Ιλάι Γκουντογκάν, ενώ πιθανή είναι και η αποχώρηση του Εμερίκ Λαπόρτ. Ο Κάιλ Γουόκερ είναι έτοιμος να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου και ο Μπερνάρντο Σίλβα «φλερτάρει» με την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Σαουδαράβων, όπως πολλοί παίκτες της Premier League. Ο Αλγερινός διεθνής δέχθηκε το «pressing» της Αλ Αχλί που όπως αποκάλυψε το foot mercato κατέθεσε προσφορά 20 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να πείσει τους πρωταθλητές Αγγλίας να τον παραχωρήσουν. Οι «Πολίτες» πάντως έχουν ήδη στο μυαλό τους τον πιθανό αντικαταστάση του. Σύμφωνα πάλι με το ιταλικό Μέσο, ο αγγλικός σύλλογος τσεκάρει τον Ραφίνια!

Ο Βραζιλιάνος έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει άριστα την Premier League μετά την επιτυχημένη θητεία του στη Λιντς. Επιπλέον, το προφίλ του αρέσει στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει μεταξύ του Τσίκι Μπεγκιριστάιν (αθλητικός διευθυντής της Σίτι) και του Ντέκο (διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπάρτσα και πρώην ατζέντης του Ραφίνια).

Αυτή δεν είναι άσχημη εξέλιξη για τους Καταλανούς, οι οποίοι πρέπει να βρουν 60 εκατ. ευρώ μέχρι τις 31 Αυγούστου για να υπογράψουν τα μεταγραφικά τους αποκτήματα και τους παίκτες που υπέγραψαν πέρυσι. Η πώληση της Ραφίνια θα έκανε καλό στα οικονομικά του συλλόγου. Σε κάθε περίπτωση, οι ιθύνοντες των «Μπλαουγκράνα» είναι έτοιμοι να ακούσουν προτάσεις για τον διεθνή Βραζιλιάνο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα