Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα σούπερ πρόταση των Καταριανών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα σούπερ πρόταση των Καταριανών

Νέα πρόταση για την αγοραπωλησία της Γιουνάιτεντ

bet365

Οι Καταριανοί επιστρέφουν με νέα πρόταση και τα 6 δις. δολάρια που προσφέρουν για την αγορά της Γιουνάιτεντ αλλάζουν το σκηνικό. 

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το «θρίλερ» αγοραπωλησίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού τόσο οι Καταριανοί όσο και η Ineos του Τζιμ Ράτκλιφ πρόκειται να μάθουν την απόφαση της οικογένειας Γκλέιζερ μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Βέβαια, τα δεδομένα δεν είναι ίδια, αφού αποκλειστικές πληροφορίες του Reuters τονίζουν πως η πλευρά του Σεΐχη Γιασίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θανί προσέφερε στην οικογένεια Γκλέιζερ ποσό που ξεπερνά τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά για το 100% των μετοχών του συλλόγου.

Θυμίζουμε, πως η πλευρά Ράτκλιφ έχει προσφέρει 5 δισεκατομμύρια δολάρια στη Γιουνάιτεντ, αλλά αφήνει ένα ποσοστό στους Αμερικανούς. Μια συμφωνία 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα καθιστούσε τη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες που έγιναν ποτέ για την αγοραπωλησία ομάδας. Το μόνο δεδομένο πάντως είναι πως η τελευταία προσφορά του Σεΐχη Γιασίμ έχει αμβλύνει τις διαφορές και έχει μετατρέψει σε πραγματικό ντέρμπι την υπόθεση, η οποία πάντως αναμένεται να ξεδιαλύνει οριστικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα