Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα σούπερ πρόταση των Καταριανών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα σούπερ πρόταση των Καταριανών

Νέα πρόταση για την αγοραπωλησία της Γιουνάιτεντ

bet365

Οι Καταριανοί επιστρέφουν με νέα πρόταση και τα 6 δις. δολάρια που προσφέρουν για την αγορά της Γιουνάιτεντ αλλάζουν το σκηνικό. 

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το «θρίλερ» αγοραπωλησίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού τόσο οι Καταριανοί όσο και η Ineos του Τζιμ Ράτκλιφ πρόκειται να μάθουν την απόφαση της οικογένειας Γκλέιζερ μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Βέβαια, τα δεδομένα δεν είναι ίδια, αφού αποκλειστικές πληροφορίες του Reuters τονίζουν πως η πλευρά του Σεΐχη Γιασίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θανί προσέφερε στην οικογένεια Γκλέιζερ ποσό που ξεπερνά τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά για το 100% των μετοχών του συλλόγου.

Θυμίζουμε, πως η πλευρά Ράτκλιφ έχει προσφέρει 5 δισεκατομμύρια δολάρια στη Γιουνάιτεντ, αλλά αφήνει ένα ποσοστό στους Αμερικανούς. Μια συμφωνία 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα καθιστούσε τη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες που έγιναν ποτέ για την αγοραπωλησία ομάδας. Το μόνο δεδομένο πάντως είναι πως η τελευταία προσφορά του Σεΐχη Γιασίμ έχει αμβλύνει τις διαφορές και έχει μετατρέψει σε πραγματικό ντέρμπι την υπόθεση, η οποία πάντως αναμένεται να ξεδιαλύνει οριστικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα