Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σεΐχης κάνει τεράστια τελική προσφορά για να βγάλει εκτός τον Ράτκλιφ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σεΐχης κάνει τεράστια τελική προσφορά για να βγάλει εκτός τον Ράτκλιφ

Newsroom
Θρίλερ της τελευταίας στιγμής με την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Καταριανός σεΐχης που θέλει να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε μια τελευταία προσφορά για να πάρει τον έλεγχο του συλλόγου της Πρέμιερ Λιγκ.

Ενώ οι υποψήφιοι κλήθηκαν να υποβάλουν τις τελικές προσφορές τους για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους τραπεζίτες της Νέας Υόρκης που επιβλέπουν την πώληση τον περασμένο μήνα, οι Times αποκαλύπτουν ότι ο σεΐχης Τζασίμ υπέβαλε μια βελτιωμένη, τελική προσφορά την Τρίτη (16/05) σε μια προσπάθεια να θέσει εκτός «μάχης» τον κύριο αντίπαλό του, τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο πετροχημικών Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Μέχρι το τέλος της περασμένης εβδομάδας ο Ράτκλιφ και η ομάδα του στην Ineos είχαν αναδειχθεί σε ισχυρό φαβορί για την αγορά του συλλόγου από τους Γκλέιζερς με μια συμφωνία που αποτιμούσε τη Γιουνάιτεντ υψηλότερα από τους Καταριανούς, ενώ προσέφερε στους νυν ιδιοκτήτες την ευκαιρία να διατηρήσουν περίπου το 20% των μετοχών.

Ακόμη και τώρα, η νέα προσφορά των Καταριανών υπολείπεται εκείνης του Ράτκλιφ, η οποία θα μπορούσε να καταλήξει κοντά στα 6 δισεκατομμύρια λίρες, αν στη συνέχεια ολοκληρώσει την πλήρη αγορά του συλλόγου μέσα στα επόμενα δύο έως τέσσερα χρόνια. Αλλά ο Σεΐχης Τζασίμ προσφέρει τώρα την αγορά του 100% του συλλόγου, αν και σε τιμή που πλησιάζει τα 5 δισεκατομμύρια λίρες!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα