Premier League: Καλύτερος παίκτης για τον μήνα Απρίλιο ο Χάαλαντ

Premier League: Καλύτερος παίκτης για τον μήνα Απρίλιο ο Χάαλαντ

bet365

Παίκτης του μήνα για τον Απρίλιο αναδείχθηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, κερδίζοντας για δεύτερη φορά φέτος το βραβείο αυτό. Προπονητής του μήνα ο Έμερι της Άστον Βίλα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του μήνα στην Premier League. Ο Νορβηγός επιθετικός κατόρθωσε μάλιστα να λάβει την συγκεκριμένη διάκριση, έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι των «πολιτών» τον μήνα αυτό με την Λίβερπουλ.

Κι αυτό γιατί στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια του μήνα σκόραρε έξι γκολ κι έδωσε και δύο ασίστ (!!). Ο Χάαλαντ σημείωσε δύο τέρματα στην έδρα της Σαουθάμπτον, δύο ακόμη ενάντνια στην Λέστερ και ένα κόντρα στην Φούλαμ. Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ σημείωσει ένα γκολ κι έδωσε δύο ασίστ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω μόνο από τον Μάρκους Ράσφορντ που έχει κερδίσει φέτος τρεις φορές το βραβείο αυτό.

Καλύτερος προπονητής του μήνα αναδείχθηκε ο Ουνάι Έμερι της Άστον Βίλα, που κατόρθωσε να πάρει πέντε νίκες στα επτά παιχνίδια που έδωσε με τους «χωριάτες». Η ομάδα του Ισπανού τεχνικού επικράτησε των Τσέλσι (2-0, εκτός έδρας), Λέστερ (2-1, εκτός έδρας), Νότιγχαμ Φόρεστ (2-0), Νιουκάστλ (3-0) και Φούλαμ (1-0). Στα δύο ματς που δεν κέρδισε, αναδείχθηκε μία φορά ισόπαλη με την Μπρέντφορντ εκτός έδρας (1-1) κι έχασε και στο Ολντ Τράφορντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0.

Η επίδοση αυτή μάλιστα αποτελεί ρεκόρ για την Άστον Βίλα, αφού ποτέ άλλοτε δεν μπόρεσε να κερδίσει πέντε ματς τον ίδιο μήνα στην Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα