Μπέρνλι: Αγνόησε τους... μνηστήρες ο Κομπανί και υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο!

Μπέρνλι: Αγνόησε τους... μνηστήρες ο Κομπανί και υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο!

kompany_burnley

bet365

Το όνομά του ακούστηκε για την Τότεναμ, ο Πεπ τον έχρισε... διάδοχό του στη Σίτι, ωστόσο ο Βινσέν Κομπανί έκλεισε τα αυτιά του και, αφού ανέβασε την Μπέρνλι στην Premier League, υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Η Μπέρνλι του Βινσέν Κομπανί εντυπωσίασε και έκανε... βόλτα στην Championship, καταφέρνοντας να επιστρέψει στην Premier League μόλις έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της. Και αφού «κλείδωσε» την άνοδό της, δεν έχασε χρόνο και «έδεσε» τον προπονητή της.

Ο Βέλγος κόουτς είχε κάνει αρκετούς κορυφαίους συλλόγους να στρέψουν τα βλέμματά τους σε εκείνον, με την Τότεναμ και την Τσέλσι να «τσεκάρουν» την περίπτωσή του και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον... χρίζει διάδοχό του. Ωστόσο, αποφάσισε να αγνοήσει τους λαμπερούς μνηστήρες και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Κλάρετς!

Με βάση την καινούρια τους συμφωνία, Μπέρνλι και Κομπανί θα πορευτούν μαζί μέχρι το 2028. «Η Μπέρνλι και το "Τερφ Μουρ" ήταν κάτι το σωστό από την αρχή, οπότε ένιωθα σωστό να υπογράψω για τα επόμενα πέντε χρόνια», δήλώσε ο Βέλγος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα