Μάντσεστερ Σίτι: Αισιοδοξία για την απόκτηση του Γκβάρντιολ!

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Σίτι: Αισιοδοξία για την απόκτηση του Γκβάρντιολ!

bet365

Ακέραια παραμένουν τα ποσοστά αυτοπεποίθησης στη Σίτι σχετικά με την ολόκληρη της μεταγραφής του Γιόσκο Γκβάρντιολ, ο οποίος είναι αποφασισμένος να παίξει στην Premier League.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μάντσεστερ Σίτι για τη νέα σεζόν, με μια από τις προτεραιότητες που έχουν θέσει στο κλαμπ να ακούει στο όνομα Γιόσκο Γκβάρντιολ!

Ο αμυντικός της Λειψίας έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μετά και τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Κροατίας και ήδη μια σειρά από συλλόγους κάνουν... ουρά για την απόκτησή του.

Μεταξύ αυτών ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ, όμως φαίνεται πως το μέλλον του βρίσκεται στο Μάντσεστερ! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το ισπανικό «relevo», το οποίο τονίζει πως στη Σίτι έχουν πλήρη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του το προσεχές καλοκαίρι.

Η πιθανή αποχώρηση του Αϊμερίκ Λαπόρτ ενδέχεται να ελαφρύνει το οικονομικό φορτίο του συλλόγου, ο οποίος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καλύψει το κενό του με την προσθήκη του Κροάτη στόπερ.

Την ίδια στιγμή πάντως η Λειψία δεν πρόκειται να κάνει εύκολη την αποστολή των Citizens και διαρρέει πως σκοπεύει να κρατήσει τον 21χρονο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024, εκτός κι αν στα γραφεία της καταφτάσει σύντομα μια πρόταση που θα την ικανοποιεί οικονομικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα