Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τραυματίστηκε στο ζέσταμα και ο Ζάμπιτσερ, πονοκεφαλιάζει ο Τεν Χαγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τραυματίστηκε στο ζέσταμα και ο Ζάμπιτσερ, πονοκεφαλιάζει ο Τεν Χαγκ

Ιάσονας Θεριός
Sabitzer
Το όνομα του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ προστέθηκε στη... μακρά λίστα των τραυματιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στις επόμενες δέκα ημέρες καλείται να δώσει τρία κρισιμότατα παιχνίδια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε τη νίκη 2-0 απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο, το απόγευμα των Κόκκινων Διαβόλων δεν κύλησε χωρίς προβλήματα, μιας και προέκυψε ένας ακόμη τραυματισμός για εκείνους.

Συγκεκριμένα, ο Μαρσέλ Ζάμπιτσερ ένιωσε ενοχλήσεις κατά το ζέσταμα της ομάδας και προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί, ενώ η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Το ίδιο ισχύει και για τον Μαλάσια, που επίσης έμεινε εκτός με θέμα στο γόνατο, με τα ονόματα των δύο παικτών να προστίθενται στο απουσιολόγιο της Γιουνάιτεντ που λογικά δημιουργεί... πονοκέφαλο στον Ολλανδό τεχνικό.

Η ομάδα του μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη (20/04) στον δεύτερο προημιτελικό του Europa League, την Μπράιτον (23/04) στον ημιτελικό του FA Cup και την Τότεναμ (27/04) σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά για την τετράδα της Premier League και εκείνος εξαιτίας των τραυματισμών δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να υπολογίζει στους: Ράσφορντ, Βαράν, Μαρτίνες, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φαν Ντε Μπεκ, Γκαρνάτσο, Μαλάσια και Ζάμπιτσερ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα