Χατζηδάκης για την αγκωνιά στον Ρόμπερτσον: «Ό,τι έγινε, έγινε, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή»

Ο επόπτης Χατζηδάκης δεν θα σφυρίξει σε άλλο ματς μέχρι το τέλος της έρευνας
Ο επόπτης Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, μίλησε για πρώτη φορά μετά την αγκωνιά του στον Άντι Ρόμπερτσον, στο ημίχρονο του παιχνιδιού Λίβερπουλ - Άρσεναλ.

Ο Κώστας Χατζηδάκης δεν πρόκειται να οριστεί σε κανέναν αγώνα της Premier League ή του Κυπέλλου Αγγλίας ως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα της FA για το περιστατικό με την αγκωνιά στον Άντι Ρόμπερτσον.

Μιλώντας την Τρίτη (11/4) για πρώτη φορά μετά το επεισόδιο, ο Χατζηδάκης δήλωσε: «Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό που συνέβη».

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον, υποστήριξε ότι ο επόπτης τον χτύπησε με τον αγκώνα στο πρόσωπο αφού τον πλησίασε καθώς έφευγε. Η σύγκρουση καταγράφηκε στην κάμερα, με τον ποδοσφαιριστή και τους συμπαίκτες του να διαμαρτύρονται με μανία στον διαιτητή για το περιστατικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα