Γκουαρδιόλα: «Όλοι οι σύλλογοι έχουν σκαμπανεβάσματα, η Λίβερπουλ μπορεί να κερδίσει τους πάντες» (vids)

Γκουαρδιόλα: «Όλοι οι σύλλογοι έχουν σκαμπανεβάσματα, η Λίβερπουλ μπορεί να κερδίσει τους πάντες» (vids)

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, τόνισε πως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μια ομάδα που μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο.

Η Premier League επιστρέφει μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του Euro και μάλιστα με μεγάλο ντέρμπι. Η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί την Λίβερπουλ για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του «Έτιχαντ» τόνισε πως οι Reds παρά τα σκαμπανεβάσματα μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο και αναφέρθηκε στην κατάσταση του αμφίβολου Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Ο Γιούργκεν Κλοπ κι εγώ γνωριζόμαστε και είμαστε προπονητές πολλά χρόνια. Όλοι οι σύλλογοι μπορούν να έχουν σκαμπανεβάσματα. Η γνώμη μου για τη Λίβερπουλ παραμένει η ίδια είτε κατακτήσει το Champions League είτε έχει σκαμπανεβάσματα.

Θα είναι πάντα μεγάλοι αντίπαλοι. Έχουμε αυτό το παιχνίδι και μετά ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από τόσα χρόνια, συνεχίζουμε να παλεύουμε, κάτι που είναι υπέροχο. Η νίκη είναι καλή και δίνει αυτοπεποίθηση. Μπορούν να νικήσουν τους πάντες (Λίβερπουλ), όπως μπορούμε να τους νικήσουμε όλους. Ένα παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος είπε για τον Χάαλαντ: «Αναρρώνει και θα δούμε πώς θα νιώθει στην τελευταία προπόνηση. Το ποδόσφαιρο είναι η ποιότητα των παικτών. Ο Χάλαντ έχει τις ικανότητές του, ο Χούλιαν έχει τις δικές του ικανότητες. Εξαρτάται, οι περισσότεροι παίκτες επέστρεψαν χθες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Σήμερα είναι η τελική αξιολόγηση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα