Μάντσεστερ Σίτι: Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βέιγκα από την Θέλτα (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βέιγκα από την Θέλτα (vid)

Θέλει τον Βέιγκα η Σίτι

bet365

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Βέιγκα της Θέλτα.

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως έχει στο «στόχαστρό» της την περίπτωση του Γκαμπριέλ Βέιγκα της Θέλτα Βίγκο για να ενισχύσει το κέντρο της, σύμφωνα με την «DailyMail».

Οι «πολίτες» έχουν ήδη αρχίσουν να σχεδιάζουν κινήσεις για την ενίσχυση του κέντρου τους με το συμβόλαιο του Ιλκάι Γκουντογκάν να λήγει το καλοκαίρι και να μην υπάρχει κάποια πρόδος στις διαπραγματεύσεις μέχρι στιγμής, αλλά και με τον Μπερνάρντο Σίλβα, που όπως και τα περασμένα δύο καλοκαίρια, υπάρχουν πιθανότητες να αποχωρήσει.

Ο 20χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές φέτος με την Θέλτα έχοντας σκοράρει εννιά γκολ και δώσει τρεις ασίστ σε 1.682 αγωνιστικά λεπτά αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μάλιστα, λέγεται πως στο συμβόλαιό του υπάρχει μία ρήτρα 40 εκατ. ευρώ, η ύπαρξη της οποίας κάνει ελκυστική την περίπτωσή του και για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Κάρλος Μουρίνο τόνισε σε δηλώσεις του πως δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει η ομάδα από το Βίγκο το καλοκαίρι με τους ενδιαφερόμενους που υπάρχουν.

«Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Γκάμπρι Βέιγκα, αλλά πρόκειται να τον αγοράσουν από μας. Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό. Ξέρουμε μερικές από τις προσφορές του και είναι αδύνατον να τις ματσάρουμε. Υπάρχουν πολλές ομάδες που τον θέλουν. Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν μας ρώτησαν, δεν ξέρουμε αν έχουν επικοινωνήσει με τον παίκτη. Από τις πρώτες δέκα ομάδες της Premier League, οι τέσσερις έχουν επικοινωνήσει μαζί του».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα