Νότιγχαμ Φόρεστ - Έβερτον 2-2: Ματσάρα και μοιρασιά με... κερδισμένους τους Reds

Βασίλης Μπαλατσός
Σε ένα εξαιρετικό ματς στο «City Ground», με τέσσερα γκολ η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τους Reds να κρατούν απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Πρωταγωνιστής με δυο γκολ ο Μπρέναν Τζόνσον.

Ματσάρα στο «City Ground». Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με καλό ρυθμό φάσεις και τέσσερα γκολ η Νότιγχαμ Φόρεστ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Έβερτον με σκορ 2-2, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Κερδισμένοι» οι Reds, οι οποίοι έμειναν δυο φορές πίσω στο σκορ, αλλά με πρωταγωνιστή τον Μπρέναν Τζόνσον, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, πήραν έναν «χρυσό» βαθμό και παρέμειναν στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία συνεχίζει η ομάδα του Σον Ντάις (18η). Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10' όταν ο Σέλβι ανέτρεψε τον ΜακΝιλ, εντός περιοχής και ο Γκρέι από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Κέιλορ Νάβας. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 19' όταν Γκιμπς-Γουάιτ και Γουντ έκαναν το 1-2, ο δεύτερος σούταρε, ο Πίκφορντ έβγαλε με δυσκολία, ο Τζόνσον πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε.

Η Έβερτον πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 29'. Ο Κιν κέρδισε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή των Reds και ο Ντουκουρέ εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Η Νότιγχαμ πίεσε και δικαιώθηκε. Στο 77' ο Γέιτς έδωσε την μπάλα στον Τζόνσον και ο MVP της Φόρεστ με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Πίκφορντ για το τελικό 2-2.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νάβας, Οριέ, Γουόραλ, Φελίπε, Λόντι, Φρόιλερ (71' Ντένις), Σέλβι, Κόλμπακ (71' Γέιτς), Τζόνσον, Γκιμπς-Γουάιτ, Γουντ (71' Αγιού)

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Ταρκόφσκι, Γκόντφρι, Ιγουόμπι (89' Ντέιβις), Ντουκουρέ, Γκέιγ, Ονάνα, ΜακΝιλ, Γκρέι (89' Μοπέ)

Βαθμολογία:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image