Σαουθάμπτον: Έτοιμος να αναλάβει ο Τζέσι Μαρτς

Newsroom
Σαουθάμπτον: Έτοιμος να αναλάβει ο Τζέσι Μαρτς

bet365

Σύμφωνα με το «Athletic», ο Τζέι Μαρτς θα είναι ο επόμενος προπονητής της Σαουθάμπτον μετά το κρίσιμο μίτινγκ μεταξύ των δύο πλευρών την Δευτέρα (13/02).

Ο Αμερικανός τεχνικός, που αποτέλεσε πρόσφατα παρελθόν από την Λιντς Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως δεν θα αργήσει να βρει δουλειά εκ νέου και μάλιστα ξανά στην Premier League.

Ο Τζέσι Μαρτς επικράτησε μεταξύ άλλων υποψηφίων, όπως οι Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ, αφού τα πράγματα πήγαν πολύ καλά στην συνάντηση που έλαβε χώρα την Δευτέρα (13/020 μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, η Σαουθάμπτον θέλει να έχει το νέο της προπονητή στον πάγκο της στο παιχνίδι με την Τσέλσι που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου. Σύντομα αναμένεται η οριστική απόφαση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει να ξεκολλήσει τους «Άγιους» από τον πάτο της βαθμολογίας, με τον Μαρτς να φαντάζει πλέο αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα