Μπρέντφορντ - Τότεναμ 2-2: Γκέλα στην επιστροφή για τους Spurs!

Newsroom
Μπρέντφορντ - Τότεναμ 2-2: Γκέλα στην επιστροφή για τους Spurs!

bet365

Η Τότεναμ βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ, «ξύπνησε» μετά το 65', αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την εκτός έδρας νίκη από τη μαχητική Μπρέντφορντ, μένοντας έτσι στο 2-2.

Συναρπαστική επιστροφή στην Premier League, αφού Μπρέντφορντ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Εξαιρετικό α' μέρος για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με δυο γκολ, αντέδρασαν μετά το 65' οι Λονδρέζοι, που έφεραν το ματς στα ίσα, είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Στο +4 από την 5η Γιουνάιτεντ, αλλά με δυο ματς περισσότερα.

Η Μπρέντφορντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και στην πρώτη καλή ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Γιένσεν έκανε το πρώτο σουτ, ο Φόρστερ δεν αντέδρασε ιδανικά και ο Γιάνελτ από κοντά πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ σε 6ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, κυκλοφορούσαν σωστά τη μπάλα και το ημίχρονο έκλεισε με την Τότεναμ μακριά από την περιοχή τους. Βέβαια, στο 50ο λεπτό η Τότεναμ φωνάζει για πέναλτι, όταν ο Μι έριξε στο έδαφος τον Κέιν, αλλά το VAR δεν... είδε παράβαση. Η Μπρέντφορντ απάντησε με γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν από κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας, ο Τόνεϊ σημείωσε το 2-0.

Από το πουθενά η Τότεναμ ξαναμπήκε στο ματς, αφού στο 65' ο Κέιν με κεφαλιά έφτασε τα 10 γκολ στην ιστορία της Boxing Day. Εξι λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-2 με τον Χόιμπιεργκ, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Κουλουσέφσκι. Θα μπορούσε στο 83' να γίνει ολική ανατροπή, ωστόσο, η κεφαλιά του Κέιν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

βαυ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα