Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Πούλισικ από την Τσέλσι

Newsroom
Σύμφωνα με το ESPN, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανοιχτή στον δανεισμό του Κρίστιαν Πούλισικ από την Τσέλσι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Αμερικανός εξτρέμ των «μπλε του Λονδίνου» αναμένεται να αποχωρήσει τον Γενάρη από την ομάδα με τρεις ομάδες να έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για κείνον. Πέρα από την Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, είναι και η Νιουκάστλ και η Άρσεναλ με τους ατζέντηδες του παίκτη να είναι αποφασισμένοι να του βρουν νέα επαγγελματική στέγη, αφού στην Τσέλσι έχει πλέον χάσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

Παρ' ότι έχει συνολικά 18 συμμετοχές φέτος, έχει παίξει συνολικά μόλις 607 λεπτά έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ενδιαφέρονται για την απόκτησή του μόνο για να καλύψουν το κενό που άφησε πίσω του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και εξαιτίας των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και της κακής απόδοσης κάποιων παικτών στις θέσεις αυτές.

Το ESPN τονίζει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ψάξει την περίπτωση του και το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει ως δανεικό. Με το ίδιο σκεπτικό θέλει να προχωρήσει στην μεταγραφή του και τον Γενάρη.

Μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ του Κατάρ έχει αγωνιστεί και στα δύο ματς των ΗΠΑ, χωρίς να χάσει λεπτό, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Γουέα για το γκολ της ομάδας του με την Ουαλία.