Ριτσάρλισον: Ανακούφιση για τον Βραζιλιάνο, προλαβαίνει του Μουντιάλ

Newsroom
Ριτσάρλισον: Ανακούφιση για τον Βραζιλιάνο, προλαβαίνει του Μουντιάλ
Θετικά νέα για τον Ρίτσαρλισον που θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ριτσάρλισον δάκρυσε όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 52ο λεπτό της νίκης της Τότεναμ επί της Έβερτον το Σάββατο (2-0), έχοντας τραυματιστεί στη γάμπα. Ο 25χρονος εμφανίστηκε περπατώντας με πατερίτσες, σε δηλώσεις του μετά το ματς και εξέφρασε την ανησυχία του ότι αυτός ο τραυματισμός θα του στερήσει τη συμμετοχή στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ωστόσο, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως ο τραυματισμός δεν είναι «σοβαρός» και ενώ θα χάσει το ταξίδι της Τετάρτης στο Μάντσεστερ, για το παιχνίδι της Τότεναμ με την Γιουνάιτεντ, θα επιστρέψει για τους Spurs πριν διακοπεί η Premier League στις 13 Νοεμβρίου, για το τουρνουά στο Κατάρ.

«Είναι ένας τραυματισμός αλλά όχι τόσο σοβαρός», είπε ο Αντόνιο Κόντε. «Ελπίζω να παίξει και άλλα παιχνίδια μαζί μας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά σίγουρα ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός», πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα