Κριστιάνο: Παρών στην τελετή της Χρυσής Μπάλας μετά από πέντε χρόνια για χάρη του Μπενζεμά

Κριστιάνο: Παρών στην τελετή της Χρυσής Μπάλας μετά από πέντε χρόνια για χάρη του Μπενζεμά
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνει στην άκρη τις επεισοδιακές σχέσεις του με το «France Football» και πρόκειται να δώσει το παρών στην τελετή της Χρυσής Μπάλας, για χάρη του μεγάλου φαβορί και καλού φίλου του, Καρίμ Μπενζεμά.

Η φετινή Χρυσή Μπάλα οδεύει προς τον Καρίμ Μπενζεμά, όπως άπαντες περίμεναν εδώ και καιρό και όπως αποκάλυψε και η «Marca» λίγες ώρες πριν από την τελετή στο Παρίσι. Τελετή στην οποία θα δώσει το παρών μετά από πέντε χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να δει από κοντά τη βράβευση του καλού του φίλου και πρώην συμπαίκτη του!

Όπως γράφει η «Parisien», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αφήνει στην άκρη τις επεισοδιακές σχέσεις με τον διευθυντή του «France Football», Πασκάλ Φερέ και αναμένεται να παρευρευθεί στο «Theatre Du Chatelet», για πρώτη φορά μετά το 2017 όποτε και κέρδισε την πέμπτη και τελευταία μέχρι σήμερα Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.

Στα χρόνια που ακολούθησαν και τις κατακτήσεις των Λιονέλ Μέσι (δύο) και Λούκα Μόντριτς (2018), ο CR7 δεν ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα για την τελετή, αλλά αυτό θα αλλάξει απόψε. Άλλωστε, ο Κριστιάνο είναι επίσης υποψήφιος ως μέλος της τελικής 30άδας, αν και οι εκτιμήσεις προβλέπουν ότι θα μείνει εκτός δεκάδας για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια και το 2006.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα