Κουλουσέφσκι: «Το να φύγω από την Ιταλία ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω»

Newsroom
Κουλουσέφσκι: «Το να φύγω από την Ιταλία ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω»

bet365

Ένα εκπληκτικό γκολ έβαλε η Κ13 της Σάντος με το βίντεο να έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο.

Για την απόφασή του να αφήσει τη Γιουβέντους για την Τότεναμ σχολίασε ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι.

Είναι από τις κινήσεις που έχουν κάνει την διαφορά στην Τότεναμ. Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της Σουηδίας και στην Premier League το επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο.

Ο 22χρονος εξτρέμ μπορεί να έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Γιουβέντους αλλά δείχνει να μην θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία. Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο «Gazzetta dello Sport», η απόφαση να πάει στα «σπιρούνια» ήταν η καλύτερη.

Αναλυτικά είπε:

«Δεν έχω αλλάξει τίποτα όσον αφορά τον εαυτό μου: Ψυχικά πάντα πήγαινα και πάντα θα πηγαίνω στο γήπεδο για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στη Γιουβέντους, ωστόσο, δεν λειτούργησε. Στη Γιουβέντους δεν ένιωθα καλά για πολλούς διαφορετικούς λόγους και όταν συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε είναι δύσκολο να το αντιστρέψεις παραμένοντας στο ίδιο περιβάλλον. Επομένως, η επιλογή να φύγω από την Ιταλία και ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω σε αυτή την κατάσταση

Στην Αγγλία είναι υπέροχα και όλα είναι καλύτερα από ό,τι στο Τορίνο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όπως είπα, τώρα θέλω πραγματικά να παίζω ποδόσφαιρο. Η δουλειά του Κόντε πάνω μου ήταν πολύ σημαντική. Στην Τότεναμ το σώμα μου άλλαξε, κυρίως χάρη στις ασκήσεις στο γυμναστήριο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δουλεύουμε πολύ καθημερινά και καλύτερα από ό,τι στην Ιταλία. Μου αρέσει ο τρόπος που προπονούμαστε στο Λονδίνο και σίγουρα τα εύσημα πάνε στον προπονητή μας: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για αυτόν.

Αν υπάρχει τόση διαφορά μεταξύ του Κόντε και του Αλέγκρι; Ειλικρινά, ναι. Δεν θέλω να πω ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον, γιατί τρέφω μεγάλο σεβασμό τόσο για τον Αλέγκρι όσο και για τον Κόντε και και οι δύο έχουν κερδίσει πολλά στην καριέρα τους, αλλά η δουλειά και η ιδέα του ποδοσφαίρου είναι τελείως διαφορετικές. Στην Τότεναμ δυσκολεύεσαι πολύ περισσότερο στο γυμναστήριο και μπορείς να δεις τα αποτελέσματα. Μπορώ να πω ότι από τη Γιούβε στην Τότεναμ ο κόσμος με άλλαξε. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, ακόμη και εκτός ποδοσφαίρου, ένα άτομο με κίνητρα όπως ο Αντόνιο Κόντε. Ένας τέτοιος, όταν σου μιλάει, αναπόφευκτα μπαίνει στην καρδιά σου»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα