Κέιν: Ο «γκουρού» φυσιοθεραπευτής που τον λύτρωσε από τους τραυματισμούς!

Κέιν: Ο «γκουρού» φυσιοθεραπευτής που τον λύτρωσε από τους τραυματισμούς!

Newsroom
Κέιν: Ο «γκουρού» φυσιοθεραπευτής που τον λύτρωσε από τους τραυματισμούς!

bet365

Για το «βάλσαμο» που τον έκανε να... ξεχάσει τους τραυματισμούς μίλησε ο Χάρι Κέιν, το οποίο δεν είναι άλλο από τον νέο Ισπανό φυσιοθεραπευτή που έχει επιστρατεύσει τα τελευταία δυο χρόνια!

Μια απότομη στροφή στην υγεία και τη σωματική του κατάσταση έχει παρατηρήσει τα τελευταία δυο χρόνια ο Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει αποφύγει τους τραυματισμούς και βιώνει απρόσκοπτα κάθε σεζόν στο «κόκκινο».

Μέχρι το 2020 ωστόσο τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Τα προβλήματα με τον εύθραυστο αστράγαλό του ήταν είχαν μετατραπεί σε μια επίπονη καθημερινότητα που συνάμα αποτελούσε σημαντική τροχοπέδη στις επιδόσεις του εντός του γηπέδου.

Μια συμβουλή ωστόσο από τον διάσημο Αμερικανό γκολφέρ, Τζάστιν Ρόουζ, ήταν ικανή για να τον απελευθερώσει από αυτόν τον τραυματικό λαβύρινθο. Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Ρόουζ τον σύστησε στον προσωπικό του φυσιοθεραπευτή, τον Ισπανό Ελοριάγκα Κλαράκο, ο οποίος αποδείχθηκε καταλυτικός στη βελτίωση της φυτικής του κατάστασης.

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα άσκησης και διατροφής, ο Κέιν κατάφερε να λυτρωθεί από τους συχνούς τραυματισμούς, με τα στατιστικά να μιλούν από μόνα τους. Οι 34 συμμετοχές τη σεζόν 2019/2020 αυξήθηκαν σε 49 και 50 στις επόμενες δυο αγωνιστικές περιόδους, με τον Κέιν να παραδέχεται μετά την ήττα της Αγγλίας από την Ιταλία πως αυτή η ανάκαμψη οφείλεται στον νέο του φυσιοθεραπευτή.

«Είχα προβλήματα στον αστράγαλο και στο γόνατο πίσω στο 2020, αλλά μετά βρήκα έναν νέο φυσιοθεραπευτή και δουλεύουμε μαζί εδώ και σχεδόν τρία χρόνια» αποκάλυψε ο Άγγλος φορ της Τότεναμ για το... μυστικό του όπλο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα