Κασεμίρο: Ο Βραζιλιάνος ζήτησε φάκελο πληροφοριών για τους διαιτητές της Premier

Κασεμίρο: Ο Βραζιλιάνος ζήτησε φάκελο πληροφοριών για τους διαιτητές της Premier

Newsroom
Κασεμίρο: Ο Βραζιλιάνος ζήτησε φάκελο πληροφοριών για τους διαιτητές της Premier
Η σχολαστική προετοιμασία του νεοαποκτηθέντα μέσου της Γιουνάιτεντ, Κασεμίρο, πριν από κάθε αγώνα περιλαμβάνει και λεπτομερή φάκελο για τον διαιτητή της αναμέτρησης!

Ο νέος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Premier League κόντρα στη Σαουθάμπτον αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού του δόθηκε η απαραίτητη άδεια εργασίας μετά τη μεταγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Andy Madley, ο οποίος έχει διαιτητεύσει 48 αγώνες κορυφαίας κατηγορίας από το 2019, θα αναλάβει να διευθύνει την αναμέτρηση της Premier League στο St Mary's το Σάββατο - μια πληροφορία που πιθανότατα έχει ήδη μεταφερθεί στον Κασεμίρο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι γνωστό ότι ζητά πληροφορίες για τους διαιτητές πριν από την ημέρα του αγώνα, σύμφωνα με τον στενό φίλο και πρώην συμπαίκτη του Bruno dos Anjos.

Πριν από την έναρξη, ο «Κάσε» θέλει να μάθει για τη φήμη του διαιτητή, πώς προτιμά να τον αποκαλούν, τον τόπο γέννησής του, αν έχει άλλη δουλειά και το στυλ διαχείρισης του αγώνα.

Σε συνέντευξή του στην «The Telegraph», ο Dos Anjos εξήγησε τους λόγους πίσω από τον προσεκτικό σχεδιασμό του Βραζιλιάνου: «Παίζει σε έναν ρόλο που μιλάς πολύ στους διαιτητές και είναι πιο πιθανό να λάβεις κάρτα. Έτσι είναι σημαντικό να καταλαβαίνουν τι λέει και να είναι σε θέση να διαφωνήσει μαζί τους αν χρειαστεί επίσης. Μπορεί να είναι χρήσιμο σε ορισμένες περιπτώσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα