Τσέλσι: Δίνει τον Πούλισικ στη Γιουνάιτεντ για να πάρει τον Μαγκουάιρ!

Newsroom
Τσέλσι: Δίνει τον Πούλισικ στη Γιουνάιτεντ για να πάρει τον Μαγκουάιρ!

bet365

Με τη Λέστερ να παραμένει αμετακίνητη για Φοφανά, η Τσέλσι φέρεται να έχει επικεντρωθεί στον Χάρι Μαγκουάιρ και πρότεινε στη Γιουνάιτεντ ανταλλαγή με Πούλισικ για να ολοκληρώσει το deal!

Ένα ακραίο μεταγραφικό σενάριο με πρωταγωνιστές τους Κρίστιαν Πούλισικ και Χάρι Μαγκουάιρ φέρνει στο προσκήνιο η «Daily Mail»!

Σύμφωνα με το βρετανικό tabloid, η Τσέλσι ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει προτείνει στους Κόκκινους Διάβολους το ενδεχόμενο ανταλλαγής με τον Πούλισικ προκειμένου να τους... δελεάσει.

Τη στιγμή άλλωστε που η Λέστερ παραμένει ανυποχώρητη στις (εξωφρενικές) οικονομικές της απαιτήσεις για τον Φοφανά, οι Μπλε φαίνεται πως αποφάσισαν να εξετάσουν και άλλα ονόματα για ενίσχυση στα στόπερ.

Το τελευταίο όνομα βέβαια που θα περίμενε κανείς να συνδεθεί με τους Λονδρέζους είναι εκείνο του Χάρι Μαγκουάιρ, όμως τα σωματικά προσόντα του 29χρονου αμυντικού σε συνδυασμό με την φθίνουσα πορεία της τιμής του τον έχουν καταστήσει ιδιαίτερα ελκυστικό στα μάτια των Μπλε.

Πλέον μένει να φανεί αν τα σενάρια ανταλλαγής μεταξύ Τσέλσι και Γιουνάιτεντ θα προχωρήσουν, αν και τη δεδομένη στιγμή μια τέτοια εξέλιξη φαντάζει αρκετά δύσκολη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα