Γιούργκεν Κλοπ: Έξαλλος με την σκληρή κριτική του Αγκμπονλαχόρ στη Γιουνάιτεντ

Newsroom
Γιούργκεν Κλοπ: Έξαλλος με την σκληρή κριτική του Αγκμπονλαχόρ στη Γιουνάιτεντ

bet365

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, επίπληξε τον ειδήμονα του talkSPORT, Γκάμπι Αγκμπονλαχόρ για την «απίστευτη» κριτική του στη Γιουνάιτεντ και είπε ότι ήταν κοντά στο να τηλεφωνήσει στην εκπομπή για να παρέμβει!

Ο Αγκμπονλαχόρ άσκησε δριμεία κριτική στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την καταστροφική ήττα με 4-0 από την Μπρέντφορντ το περασμένο Σάββατο και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε!

Ο Γερμανός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» τόνισε πως: «Δεν ήταν μια ωραία εβδομάδα για τη Γιουνάιτεντ μετά την Μπρέντφορντ. Ξεχνάμε πόσο καλή είναι η Μπρέντφορντ. Είδα το πρώτο ημίχρονο και μετά οδήγησα σπίτι και άκουσα στο ραδιόφωνο το talkSPORT. Ο Gabby Agbonlahor έχασε από εμάς με 6-0 την πρώτη μου χρονιά και δεν τον θυμάμαι ως τέρας νοοτροπίας στο γήπεδο, αλλά αυτά που είπε για τη Γιουνάιτεντ σε εκείνη την εκπομπή...Κόντεψα να πάρω τηλέφωνο και να του πω ξέχασες εντελώς ότι ήσουν παίκτης».

«Ήταν απίστευτα (αυτά που έλεγε) και αν πρώην παίκτες μιλάνε ήδη έτσι, μπορείτε να φανταστείτε πού πάνε όλα τα άλλα», πρόσθεσε ο τεχνικός των «reds».

Μετά τον αγώνα ο Αγκμπονλαχόρ είχε πει στο talkSPORT: «Αυτή δεν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν ήμουν στη θέση τους τώρα μετά από αυτό το παιχνίδι, θα σκεφτόμουν, 'Ξέρεις τι, Τεν Χαγκ, απλά μάζευε τα πράγματά σου'. Έχει κάνει προετοιμασία και ξεκίνησαν τη σεζόν αθλια, είναι σαν ξένοι στο γήπεδο. Απλώς δεν είναι αρκετά καλοί, (Ντέιβιντ) Ντε Χέα πρέπει να ξέρει ότι ο (Κρίστιαν) Έρικσεν είχε έναν άνθρωπο πίσω του, χρησιμοποίησε το μυαλό σου μην του δίνεις την μπάλα, η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα την έδινε στον Ρόντρι σε αυτή τη θέση. Ερασιτέχνης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν ήμουν ο Γκάρι Νέβιλ τώρα στο ημίχρονο, θα έριχνα τη λευκή πετσέτα και θα έλεγα: "Εντάξει, είναι 4-0, δεν αντέχω άλλο".

Δεν είναι Ενωμένοι, είναι διχασμένοι, κανείς τους δεν δουλεύει ο ένας για τον άλλον. Δείτε τους, είναι σαν ξένοι στο γήπεδο. «(Λισάντρο) Μαρτίνεθ στο σέντερ μπακ, είναι προορισμένος να είναι ο κεντρικός μπακ για να μπει και να τους βοηθήσει, φαίνεται χαμένος στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο κόσμος λέει ότι έχω ατζέντα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – όχι, λέω γεγονότα με τα οποία θα συμφωνήσουν οι πραγματικοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είσαι η ίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήσουν. Αυτά τα αποτελέσματα ήρθαν. Την περασμένη εβδομάδα έχασες και δεν ήταν σοκαριστικό, και αυτό δεν είναι σοκ για μένα. Ήξερα ότι η Μπρέντφορντ θα κέρδιζε, αυτό δεν είναι σοκ για μένα»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα