Σαλάχ: Εδειξε ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο ο Αιγύπτιος σταρ!

Σαλάχ: Εδειξε ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο ο Αιγύπτιος σταρ!

Newsroom
Σαλάχ: Εδειξε ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο ο Αιγύπτιος σταρ!

bet365

Ο Μο Σαλάχ συνεχίζει το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο, αφού προσέφερε χιλιάδες λίρες για την ανοικοδόμηση του ναού που κάηκε στην Αίγυπτο.

Τουλάχιστον 40 είναι οι νεκροί και 45 οι τραυματίες από φωτιά που ξέσπασε στο εσωτερικό μιας εκκλησίας στην πόλη της Γκίζας στην Αίγυπτο. Η φωτιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα την ώρα που 5.000 πιστοί ήταν συγκεντρωμένοι στην εκκλησία Αμπού Σιφίν στη συνοικία Ιμπάμπα, με συνέπεια πολλά από τα θύματα να ποδοπατηθούν από τους πιστούς εντός της εκκλησίας από τον πανικό που επικράτησε.

Η Αίγυτπος είναι συγκολονισμένη, o Πρόεδρος, Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι εξέφρασε τα «ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των αθώων θυμάτων», ενώ έδωσε εντολή στις ένοπλες δυνάμεις να ανοικοδομήσουν την εκκλησία.

Damage is seen after a fire tore through a Coptic Christian church on August 14, 2022 in the Imbaba neighborhood of Giza, Egypt

Ο Μο Σαλάχ έδειξε ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και όλη αυτή η προσπάθεια ανοικοδόμησης θα στηριχθεί από τον σταρ της Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ έκανε δωρεά 129.000 λιρών γεμίζοντας ξανά χαμόγελα τους συμπατριώτες του. Σύμφωνα με τους Times, είναι το όγδοο πιο γενναιόδωρο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εφημερίδα εκτιμά ότι πρόσφατα έδωσε περίπου 2,5 εκατομμύρια λίρες – που ισοδυναμεί με το 6% της εκτιμώμενης περιουσίας του, ύψους 41 εκατομμυρίων λιρών. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες δωρεές του έγινε το 2019, όταν έδωσε 2,4 εκατομμύρια λίρες στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου στο Κάιρο, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές λόγω έκρηξης από παγιδευμένο αυτοκίνητο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα